söndag 31 maj 2015

Sista maj 2015

Skulle kunna visa 372 bilder från Kroatien men här är en

Idag nämnde jag bloggen för en bekant som då ville ha adressen och jag ångrade mig nästan lite. Kan jag stå för allt jag skrivit här genom åren? Jag tror det. Antagligen har jag mognat en del sedan jag var 26 och började skriva. Orkar förstås inte sitta och läsa ikapp tusentals inlägg men jag tror att om jag skulle göra det så skulle lite av samma känsla som när jag läser mina gamla dagböcker från tonåren infinna sig. En insikt om att åren har gått, enstaka stunder av skämskuddebehov men mest en förvånad känsla av att jag faktiskt var en fjortis med humor.

Så, status den sista maj 2015. Jag har egentligen haft en tuff start på året, ett himla oflyt med mycket. Som jag skrev på Insta häromdagen så kan jag åtminstone inte klaga på otursvariationen för den har varit stor. Samtidigt - alla jag älskar mår bra och hur klyschigt det än är så vet vi alla att det är det som räknas. Konstigt nog har jag dessutom gått nästan opåverkad genom vinterns och vårens alla stormar och motgångar. Dipparna har varit få och jag känner mig stark, både fysiskt och mentalt.

Jag har faktiskt haft en del framgångar också men de har naturligtvis inte berott på tur utan på hårt jobb. I mars slet jag mig igenom Halvvasan trots att det var det fysiskt mest plågsamma jag gjort. Jag genomförde hela äventyret ensam och huset jag sov i var nästan en lika stor utmaning som loppet. Dagen efter ville jag aldrig mer se ett par skidor men 2016 tar jag såklart revansch med Kortvasan.

Om allt går vägen så är jag dessutom färdig Friskisledare i augusti. Jag har velat och längtat sedan jag var tonåring men har alltid hittat något som hållit mig tillbaka. Efter en av årets värsta motgångar behövde jag något som gjorde mig glad och på den vägen är det. För tre veckor sedan var jag iväg på fyra fantastiska utbildningsdagar på Lillsved och på torsdag åker jag till Malmö för ytterligare fyra. Som jag längtar, både till Malmö och till augusti när jag är färdig ledare!

Justprecisnustatus är att Kalle och jag tidigare idag kom hem efter en fantastisk weekend i Kroatien. Allt, precis allt, var perfekt och jag är på det stora hela riktigt lycklig.

I morgon kommer juni och sommaren, det blir fint det här!

Soon to be Cirkelfysledare

Är man ensam så får det bli en selfie vid portalen