tisdag 30 augusti 2011
Att slaska champagne
En perfekt slaskning av en magnum Pol Roger
Efter fenomen som
vaskning
och
traskning
kommer nu slaskning. Det är en mer modest form av de två tidigare som går ut på att man spiller ut en del av flaskan och dricker upp resten.
3 kommentarer:
Sus
30 augusti 2011 kl. 09:50
Amen på det.
Och de där jävla bratsen skulle ha en smäll i arselet.
Svara
Radera
Svar
Svara
Anonym
31 augusti 2011 kl. 11:02
Okej!
Svara
Radera
Svar
Svara
Anonym
21 september 2011 kl. 14:55
?
Svara
Radera
Svar
Svara
Lägg till kommentar
Läs in mer...
‹
›
Startsida
Visa webbversion
Amen på det.
SvaraRaderaOch de där jävla bratsen skulle ha en smäll i arselet.
Okej!
SvaraRadera?
SvaraRadera