lördag 3 juli 2010

Att vaska

Vaskades inte

Jag funderar kring den nya vaskningskulturen. Vaskning har enligt uppgift mer och mer kommit att ersätta champagnesprutandet då det har börjat förbjudas av uteställena. Det funkar så att man beställer två flaskor champagne och ber bartendern vaska den ena, dvs hälla ut den i vasken. Det finns till och med en sms-tjänst för vaskning. Allt detta går såklart bara ut på att visa att man har pengar.

I min familj har "att vaska" blivit ett begrepp för att göra sig av med något, vad som helst. Pappa ska snart åka till tippen och vaska alla möbler från mitt gamla flickrum till exempel.

Vad vaskar du i sommar?

7 kommentarer:

Västgötskan sa...

För det första en stor fet, jävla RIS till de som slösar pengar fullständigt i onödan!!!!!! :-(((

För det andra; blir nog dåligt med annat "vaskande" i år. Behöver bli av med lite krossade takpannor och brädor vi har liggande på baksidan, men de har redan legat där ett år, så risk finns att det blir ett år till... *harkel* :-D

Sus sa...

Vilka jävla rickspuckon det finns!
Jag vaskar bort sånna brats.

Emma (Tri) sa...

Har inte hittat något att vaska än, men efter semesterresan blir det säkert lite mat som bör vaskas :D... Men hellre en flaska champagne än 100 000 som vissa andra tycker är helt legitimt att vaska...

Toves sa...

Emma, haha!

Mattias sa...

När vi var ute och åt tidigare idag och diskuterade detta fenomen vaskade jag en tandpetare genom att ta två och bryta den ena. Kände mig extremt slösaktig!

vaskaApp sa...

Nu finns även android-applikationen "Vaska". Vaska direkt från telefonen på krogen. Hör fanfaren ljuda och bli kungen på krogen! Sök på "Vaska" i Android Market och installera!

Vaskarn sa...

Skumpa är ju helt klart det roligaste att vaska :)

Man blir ju lite sugen på riktig vaskning nu, men det får vänta tills sommaren (fram tills dess får man vaska via sms).