torsdag 31 maj 2007

Opa - jaga kotte

Hemma!

Vi har haft det jättebra efter ett visst inledande by- och hotelldebacle. Mkt mys och tid för varandra, lagom varmt, lagom med sol, lagom med charterfeatures, lagom med mat och dricka. En äkta svensk familjecharter helt enkelt!

En enda sak har inte varit lagom - jagandet av kotten. Phu! Det är verkligen skillnad på att åka på semester med barn mot utan. Vi har jagat kotten på;
hotell, restauranger, flygplatser, gator, gränder, barer, pooler, stränder, lekplatser, biluthyrningsfirmor, mataffärer, turistaffärer, parkeringar, toaletter, i trappor och på 17 ställen till som jag nu har förträngt. Kotten är snabb som en vessla och springtekniken har förfinats ytterligare under resan. Vokabulären har ökat också, tydligaste tillskottet är "oppa, oppa" medan hon hoppar på stället (utan att lyfta från marken såklart). Eller så har hon helt enkelt börjat snacka grekiska. Opa!

Bilder kommer men inte precis nu. Nu laddar vi bara om inför nästa resa. Sova, tvätta och äta makaroner. Riktigt skönt att vara hemma faktiskt! På nästa resa har kottjägarskaran utökats med ytterligare fyra pers, inte helt fel känner vi.

3 kommentarer:

Kajsa sa...

I Frankrike borde ni väl ändå kunna få tag i ett juste barnkoppel! ;-)

Tove Kungsholmen sa...

Fasingen, det missade vi att leta efter!

fake cartier sa...

De nya 'Superocean fake rolex Heritage-klockorna '57 Edition, som bara mäter 42 mm med 9 mm tjocka och har en vattenresistens på 100 fake Rolex meter, kännetecknas förmodligen bäst som "skindivers" - sportklockor som inte har de traditionella kännetecknen rolex replica för en "sann" ISO 6425- betygsatt dykur (en helt indexerad timingram, lysande körsekunders räknare, viss Rolex replica grad av överskott av vanligt vattenmotstånd osv.) - men där de saknar specialbyggda förmågor, utgör de mer än det för charm och rolex kopia ö -vacationsberedskap.