söndag 25 november 2007

En studie i vagnar


Sedan snart två år har jag haft en barnvagnsradar, jag kollar in alla och känner igen många märken på långt håll. Jag förvånas, förfasas och blir ngn enstaka gång suktad. Erkände precis för grannen hur många färger jag har till Buggan, skäms nästan. Köpte denimklädsel i USA, snygg som tusan men nu får det vara nog.

Från New York rapporteras förresten härmed 50/50 paraplyvagnar och Buggor. Såg två UJ, två P&T och ngn odefinierbar men det räknas inte.

I stockholm ser man tydliga mönster bland vilka vagnar som körs var. På Östermalm regerar BB och UJ medan Söder har en viss Kronandominans. Vasa och Holmen intar (som med så mkt annat) en mellanposition där de tre märkena regerar blandat med en del skrot.

Igår promenerade jag till Solna, där lyste alla tre med sin frånvaro. Inget fel i det och Solna är en riktigt trevlig förort, en av få jag skulle kunna tänka mig att bo i. Om någon hotade mig till livet alltså.

Beige originalklädsel


3 kommentarer:

Kajsa sa...

Jag gillar den gul/oranga varianten! Helsnygg, men jag tror aldrig jag sett den i verkligheten. Har du använt den?

Toves sa...

Japp, det var min första vilda kombo. Den rosa däremot gillar inte Kalle och nu är jag helt kär i denimen. Håller dock med dig, den gul/orangea är snygg!

Anonym sa...

Oj, hade ingen aning om att du har så många. Själv har jag bara svart + röd, men den röda är sommarklädseln.

/Linda Q