fredag 8 februari 2008

Ball


Hellenius krossade Oldsberg i min tv-kamp vilket nog betyder att jag är lite med fortfarande. Alla balla fnyser nämligen när jag säger att jag gillar På Spåret.

Gillade Herrey bättre än Mat-Tina och står helt och fullt fast vid att Cissi och Rickard vinner. Säger till när jag ändrar mig. Annars kan Hellenius få köra hela showen själv, jag gillar honom.

Jag har tjatat lite om min viktminskning på sistone så jag får skylla mig själv att det har tjatats om det där bildbeviset. Försökte ta en riktig bild igår men såg fortfarande ut som brottar-Britta. Tog en nyss istället, omvänt grodperspektiv i tv-soffan. Temat är såna där bantingsbilder för mirakelkurer från postorderföretag men suddigare. Jeansen var alltså riktigt tighta vid köptillfället, används numera som mysbyxor.

Försvarar mig lite med att jag är mer vältränad nu så de knappa tio kilona ner går även hand i hand med en omfördelning från fett till muskler. Muskler väger ju som bekant mer än...

3 kommentarer:

Linda Q sa...

Avis... Jag längtar tills jag kan knäppa min gamla vanligt taighta jeans.

Kajsa sa...

Äh, Let´s dance är väl inte ballare än På spåret. Det tycker jag definitivt inte. På spåret är mer pensionärsvarning och Let´s dance är svenssonvarning. Det är bara att välja. Inget av programmet är speciellt ball, skulle jag säga. Fast jag gillar dem båda två jag också. :)

annelie sa...

På spåret är bäst!