fredag 1 februari 2008

Morfar och LovisaMin mamma tar hand om Lovisa väldigt mycket. Hon hämtar på dagis oftare än vad vi gör och Lovisa sover hos henne flera gånger i månaden. Ovärderligt! Nu har pappa blivit lite sotis och bestämt sig för att kontra.

Förra tisdagen premiärhämtade han Lovisa på dagis och jag mötte dem i parken lite senare. Det var en kall dag med snålblåst och tunt snötäcke. Lovisa hade inga vantar, mössan var bak och fram och overallen hade åkt upp så de små nakna benen tittade fram. Vidare hade pappa glömt bananen och nappen på dagis men han hade kommit ihåg alla dörrkoder på första försöket. Behöver jag säga att han är revisor?

Idag var dagis stängt och Lovisa var hos pappa nästan hela dagen. Allt hade gått jättebra men när vi kom hem upptäckte jag att han hade satt blöjan bak och fram.

Jag är så glad, stolt och tacksam över att mina föräldrar ställer upp så mycket och vill finnas som en stor del av Lovisas liv. Att se hur mycket glädje hon ger dem och de ger henne värmer oerhört. Alltså spelar ingen av pappas små missar någon roll men det ska bli spännande att se vad han vänder på nästa gång.

3 kommentarer:

Lollo sa...

Du har en fantastisk familj :-)

Kram

Catrine, sa...

jag blir varm i magen av att läsa om din pappa, vilken hjälte!

Cecilia sa...

vilken härlig text - underbart med nära familj.