lördag 25 oktober 2008

Bloggfunderingar

Tidigare läste jag nästan bara bloggar skrivna av någon jag känner men på senare tid har jag börjat följa diverse andra människor. Jag hittar dem hos vänner eller på nån av alla bloggsamlingssajter som finns. Min senaste favorit är Vimmelmamman, hon skriver ärligt och utlämnande och det är spännande att följa hennes kamp mot cancern.

Det som slår mig gång på gång är vilka det är som har flest besökare. Modebloggar, sexbloggar, bloggar om någon som tagit livet av sig, bloggar om folk som har någon sjukdom (gärna psykisk), matbloggar och inredningsbloggar. Känns inte som om jag kommer att kunna slå mig in i någon av de genrerna. Eller snarare, jag vill inte. Däremot så har jag ju en hemlig blogg som bara finns i mitt huvud (okej, jag kanske kvalar in bland de psykiskt sjuka ändå) där jag skriver elaka inlägg till höger och vänster. Det bästa är nästan namnet på bloggen men om jag avslöjar det så kan jag ju aldrig starta den om jag vill förbli hemlig. Knivigt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, du öppnar en ny värld för mig/oss iallafall. Innan din hade jag inte varit ínne på en enda blogg tror jag. Nu är jag uppe i ett hundratal gissar jag.
Tack för det!

/F

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Min blogg handlar inte om nåt av det där juh!

;-)

/Klaus

kvinnan med koftan sa...

jag kvalar inte heller in i någon av dessa bloggar.varken psyksjuk eller shoppinggalen.´
så det finns några av oss...

Bess sa...

Som du skriver vill man ju inte kvala in i någon av de där kategorierna .. och man kanske inte heller vill/behöver bli en blogg som har massvis med läsare?
Jag hittade hit för första gången idag, och kommer komma tillbaka!

kvinnan med koftan sa...

håller helt med Bess. hellre några läsare som gillar det man skriver

Toves sa...

Håller också med er!