söndag 14 december 2008

Världens bästa mamma/mormor

Min mamma bor nära oss. Nyss kom hon förbi med en kastrull varm, nykokad risgrynsgröt. När jag var i tonåren gick hon till Seven Eleven och köpte färskt bröd på vardagmorgnarna. Sen gick hon hem med det till mig och sen direkt ut igen för att gå till jobbet, hon åt själv ofärskt bröd tidigare på morgonen.

Kärlek eller bara dumt? Nog för att jag älskar Lovisa men jag har ändå svårt att se mig själv kutandes upp för en av stans brantaste backar en söndagmorgon eller pipandes till Seven på vardagsmorgnarna.

Just nu visar jag min kärlek bl.a. genom att gå igenom hela bloggen och sätta etiketten "Lovisa" på alla inlägg som mest handlar om henne så att hon lätt kan hitta dem när hon blir äldre. Började bakifrån och är bara på mars 2007. Det kommer att bli tyngre, mycket tyngre.

1 kommentar:

Johanna sa...

Ååååh... nostalgi.. känner så väl igen mig!!... Har världens bästa pappa som varje morgon gick till bageriet som ligger bredvid dom i LInköping och fixade Världens godaste frallor som jag fick mumsa på varje morgon innan skolan! Å då jag väl flytta hemmifrån såg han till att komma med cola, godis och hyrfilm VARJE gång jag var sjuk!!... Trist bara att dom bor så långt bort!.. speciellt nu när jag är sjuk =) Önskar i mängder att det är så mina barn kommer se på mig när dom blir äldre!...