Funderar ibland på det här med oxfilépizza. Är det verkligen oxfilé på? Känns som om det snarare är nåt gammalt överblivet extrapriskött.
Sen vi kom hem från USA har vi ätit pizza tre gånger, i snitt en gång i veckan. Det är ofta, alldeles för ofta. Under min uppväxt åt vi pizza nästan varje söndag. Då var det okej. På 80-talet var pizza inte alls lika onyttigt som idag.
Kungsholmsbo i exil.
Gillar sin familj och sina vänner och har hjärtat både hemma och på Holmen. Tränar mycket och skulle hellre gå i skytteltrafik till franska Rivieran än till Fridhemsplan.
Aktiviteten här är är av varierande intensitet, på Twitter och Instagram är jag mer pålitlig. @tovekungsholmen
2 kommentarer:
hahaha :)
*asgarv*
Ja, där ser man. Men den pizzerian var ju ÄRLIG iaf. Fast det är klart, hur svårt är det att döpa om pizzan...? :-)
Skicka en kommentar