måndag 2 februari 2009

Framförhållningen

Den är det inget fel på hos dem som tränar skivstång på Friskis Kungsholmen. Alla veckans pass är fullbokade redan idag. Så kan man faktiskt inte ha det. De måste göra något. Jag måste göra något. Maila platschefen kanske?

8 kommentarer:

Västergötskan sa...

Det tycker jag absolut! Om man betalar medlemsskap så måste man ju kunna vara med. NÅN GÅNG! :-O

Västergötskan sa...

Jag MÅSTE bara säga nåt. Kanske ska vara så? Kanske bara är jag som stör mig? Vad vet jag. :-D

Men din bild under "innehåll Toves" högst upp till höger, går inte att se... :-(

Toves sa...

Har sett det också, fattar inte varför och har varit för slö för att fixa det. Ska nog ta bort den, har alltid stört mig på att texten är så långt ifrån bilden också och har inte lyckats ändra det. Gör det nu, tack för sparken i arslet! :)

Toves sa...

Men va fasiken, nu är den där igen! Mysko.

Västergötskan sa...

När jag kom in på sidan var det fortfarande ett "kryss". Men när jag klickade på den felaktiga bilden och hoppas bak igen, så syntes den.
Myyyycket konstigt. :-D

Kajsa sa...

Jag ser alltid bilden! :D Nåväl, om passen - där jag tränar kan man bara boka passen tre dygn i förväg. Vilket är jobbigt att behöva hålla på med ibland, fast ganska bra egentligen för då kan ingen få in och boka upp sig typ hela våren. Kanske nåt att föreslå platschefen?

Toves sa...

Det finns regler här med - man kan boka max en vecka i förväg och max 5 pass. Jag tror att en del bokar upp sig på massa skivstångspass och sen avbokar de som de inte vill gå på. Då är det redan för sent för min planering.

Har mailat platschefen nu iaf!

Västergötskan sa...

Återkom gärna med vad de sa! :-)