lördag 14 februari 2009

Liten men religiös


Beundrar nya ringen

Efter ett McD-besök och 73 affärer hittade vi äntligen ringar. Fyrpack på Lindex för 49 kronor höjde humöret rejält och vi orkade shoppa lite kläder till mamma också. En klänning till Karin och Davids bröllop i juni och ett par träningsbyxor blev dagens fynd.

När vi var klara med mammas favoritaktivitet shopping så ägnade vi oss åt två av Lovisas absoluta favoriter; rulltrappeåkning och kyrkspotting. Lovisa hade gjort ett par seriösa försök till kyrkspotting tidigare under dagen och pekat ut både Sturecompagniet och Östermalmshallen som kyrkor innan hon äntligen fick rätt i Hedvig Eleonora vid Östermalmstorg. Vid Sergels Torg spottade hon snabbt Klara Kyrkas torn och vi bestämde oss för att gå dit. Väl därinne gjorde vi sånt man brukar göra i kyrkor. Åkte låtsasrulltrappa, pratade med vaktmästaren, spanade in orgeln och tände ljus.

Ikväll kommer farfar och mormor på middag. En bra alla hjärtans dag helt enkelt.


Klara kyrka i underbar vintersol


Första gången Lovisa håller ett brinnande ljus

4 kommentarer:

Västergötskan sa...

73 affärer...?! Jag hoppas du överdriver. Annars är du en "crazy woman"!! ;-)

Karin sa...

OJ oj oj va spännande! Hoppas du valde ngt riktigt sommrigt eftersom det kommer vara jättevarmt och soligt da, det har jag bestämt! ;)

Gud va fin hon e Lovisa.. snyft!

/K

rullgardinsflikkan sa...

Du tar affärsspringande till en helt nivå!!!!

Toves sa...

Okej, kanske intw 73 då men nästan!

Karin
Vågar inte säga var jag köpte den och vad den kostade men jag kan säga som så att den är mkt finare än den jag hittade på H&M till emmas bröllop! ;)