tisdag 24 mars 2009

Fega idioter

Hur kommer det sig att de som skriver negativa kommentarer på min och andras bloggar alltid är anonyma? Klart det är lätt att kasta dynga omkring sig när man inte behöver stå för det. Det är inte ett dugg konstruktivt och väldigt ointressant att läsa nedlåtande kommentarer om sin person när man inte vet vem det är som tycker så och heller inte kan fråga vad han eller hon menar.

Hittade nyss en gammal kommentar som jag inte sett. Uppenbarligen från någon som tycker himla illa om mig. Troligen är det ömsesidigt.

Ni fega idioter som skriver elaka kommentarer anonymt, varför gör ni det? Svar lämnas i kommentarsfältet. Ni får gärna vara anonyma.

4 kommentarer:

Västergötskan sa...

Jag är ganska säker på att du inte kommer få några svar.
De som skriver idiotiska, kränkande kommentarer är människor som är fega, som inte trivs med sig själva och som ser någon slags glädje (?!) med att klanka ner på andra.

Så de skriver inte av någon anledning. Utan bara för att....

Toves sa...

Jo, du har såklart rätt. Väntar mig egentligen inga svar från de anonyma fegisarna heller. Ville mest ge dem en känga bara.

hanna sa...

Jag undrar precis samma sak som du. Det är så himla roligt att de inte ens bemödar sig med att hitta på ett alias så att man vet vem man har en beef med! :)

Och du, du vet väl att du kan ställa in så att du får ett mail så fort du får en kommentar. Bra grej, då missar man inget på gamla inlägg.

Toves sa...

Hanna
Mmm, de är skumma. Och dumma.

Jo, jag vet men jag får redan 75 mail om dagen som jag inte orkar läsa utan bara raderar så jag kör vidare såhär och tar risken.