fredag 27 mars 2009

Liten fast stjärt vs. enorm fast stjärt

Vem vinner ikväll? Jag tror och hoppas på Magnus.

Bladet rapporterar från danstävlingen här och här.

Update efter Lailas shownummer
Skit i mittbenan, skit i Magnus. Lailas sista nummer var helt makalöst. Ingen kommer kunna toppa det nånsin. Nu kan de lägga ner Let's Dance för gott.

7 kommentarer:

Johanna sa...

I do agree! Oh my god! That was quite amazing! My vote goes to laila!

Västergötskan sa...

I rest my case...

Kajsa sa...

Jag håller med om att trots att jag inte gillar Laila något vidare var hennes shownummer så otroligt mycket bättre än Magnus och Annikas pinsamma djungeldans. Riktigt riktigt bra Laila! Kanske det bästa hon gjort i serien. Men anledningen till att jag känner att det kanske är dags att lägga ner programmet är snarare att det trots en ovanligt hög nivå ändå inte är en så väldigt bra dansare som vinner det hela. Tyvärr. Dansmässigt tycker jag att både Morgan (så klart) och Laila var duktigare. Kanske tom Niclas.
Sen känns det som om det varit ovanligt mycket fokus på tits and ass, vilket är ganska tröttsamt.

Joacim sa...

Programidén börjar kännas urvattnad. Popularitet går före prestation när svenska folket ska säga sitt.
Dags för nya friska idéer! Varför inte Let's blog?
Deltagarna får ett givet ämne presenterat för sig och ska skriva så fyndigt som möjligt under 3 minuter. Vore intressant att se hur skrivkunniga våra kändisar är ;)

Toves sa...

Jag håller med er fullständigt, alla fyra!

Let's Dance har gjort sitt av flera anledningar och Joacims idé var faktiskt rätt kul. Fast jag borde få vara med. Problem: är inte kändis. Hur bli kändis lite fort? Eller så ändrar vi reglerna.

Joacim sa...

Haha, eftersom det är min idé så bestämmer jag här och nu att du är känd. Ska bara sälja formatet först, sen är vår lycka gjord:)

Toves sa...

Joacim
Deal!