torsdag 19 mars 2009

Sötsur

Jag är lite bitter. Dels på lantisbitchen Lena G och dels på vår extremt överambitiösa lilla kursledare i skolan som gett mig en straffuppgift.

I övrigt är jag bitter på folk som röker så röken hamnar på mig (luktar urk), på folk som är så jävla slöa att de åker buss en hållplats, på folk som står till vänster i rulltrappan, på folk som står ivägen vid tunnelbanedörrarna när andra ska av och som vanligt på folk som går långsamt/ivägen.

Ändå är jag rätt glad. Solen skiner. Jag ska snart äta lunch med trevliga vänner och söt bebis. Efteråt ska jag gå på mitt favvopass på Friskis. Lovisa är inne i en supermysig period och vill mest kramas och säga att hon älskar mig hela tiden. Det är en del bra på tv ikväll.

Slänger med ett par bilder på världens sötaste från när det var massor av snö.


5 kommentarer:

Västergötskan sa...

Det där med höger i rulltrappan är något som (ni) stressade stockholmare har hittat på! Ursäkta, men hur f-n ska man veta det, när man som inbiten lantis kommer till storstan.

Jag fattade inte varför folk blängde så surt på mig i tunnelbanan, innan någon nämnde att "man står åt höger, så folk kommer förbi, förstår du".

Eh... jaha? ;-)

Toves sa...

Trodde det gällde hela landet, ungefär som att man kör på höger sida. ;) Nä men allvarligt så trodde jag att det var som en liten allmänt känd regel.

Västergötskan sa...

Tja, vem vet. Det kanske bara är JAG som är helt "lost"...? Ha ha!

annelie sa...

Haha, det gäller inte bara Stockholm utan alla storstäder världen över. Kanske är så i småstäder också, vad vet jag- där jag kommer ifrån finns inga rulltrappor öht. :D

Kajsa sa...

Jäklar va gnällig du var idag då. ;) Hoppas det har gått över redan och att helgen blir kanon för hela familjen. Kram