torsdag 2 april 2009

Push it baby!

Någon som heter Anki har skrivit en kommentar om inlägget nedan. Jag förstår inte hur en del stackare orkar. Har de inget roligare för sig än att kommentera på bloggar de inte gillar? Om jag läser nåt jag inte håller med om tänker jag jahapp och går vidare. Ska jag kommentera krävs det ett viktigt ämne som engagerar och där jag tycker att skribenten är helt ute och cyklar.

Anki meddelade indignerat att hon minsann tänkte "halka ut" för att inte återvända. Undrar i mitt stilla sinne om hon tror att jag bryr mig? Kanske kan det verka så med tanke på att jag ägnar henne ett helt inlägg men det är inte just hennes åsikt jag ställer mig frågande inför utan fenomenet i sig. Ungefär lika intetsägande som de negativa kommentarerna som anonyma kossor skriver.

Om ni anonyma pessimister vill vara någon som syns och räknas så säg vilka ni är. Lämna också adressen till er blogg så att jag kan se om ni är så bra som ni vill ge sken av. Tills dess är ni nobodies för mig och de flesta andra bloggare. Så. Nu vet ni det.

4 kommentarer:

Kajsa sa...

Och jag har aldrig fattat varför det här med anonyma kommentarer måste vara ett så stort problem på internet. Det är väl bara att ta bort möjligheten att lämna en anonym kommentar?! Alltså inte att vi i dagsläget kan göra det själva, men varför finns det inte den möjligheten? Varför finns möjligheten överhuvudtaget att lämna en kommentar som "anonym"?? Om man var tvungen att logga in med en mejladress eller en bloggadress innan man kan kommentera så skulle ju i alla fall inte bli lika lätt att bara slänga ur sig skit hit och dit (haha, se där - nu rimmar jag också!).

Toves sa...

Word Kajsa!

Ellamamman sa...

Okej, jag outar mig. Det känns lite pinsamt att jag halkar runt i din blogg eftersom jag inte ens känner dig. Men för att göra en Lassie - jag har hamnat hos dig via en kommentar hos Hanna. Och jag känner inte Hanna heller, hos henne har jag hamnat från Jennie K Larsson. Hängde du med? Här är jag i alla fall. Språkfascisten. Hon som dissade din bombarjacka.

linda sa...

håller med.....anonyma är irriterande som fan!