lördag 18 april 2009

Var finns alla gravida kärringar?

De som ska ha mammakläderna de stora kedjorna tillverkar alltså. Varför tror alla designers att man automatiskt förvandlas från ung, fortfarande någorlunda het tjej till padda 45+ för att man blir på tjocken?

Om någon har sett snygga mammakläder nånstans så hojta även om det så bara är ett enda plagg, alla tips emottages tacksamt.

5 kommentarer:

Kajsa sa...

Klart det är lite tantigt där också men har för mig att jag hittade en del grejor (var bara där första graviditeten, där av lite dåligt minne..) på Mamastore på Blekingegatan. Ffa snygga jeans (tete-a-tete eller vad nu märket hette). Nu har de tydligen en hemsida också: www.mamastore.se Annars blev jag tipsad om att Topshops gravidkläder skulle vara snygga, men köpte aldrig nåt där själv.

Toves sa...

Thanx, ska kolla! Hanna tipsade Cec om Topshop, ska ta en sväng dit nån dag. H&M är bedrövligt. Alltid massa riktiga (ogravida) tanter som kollar på kläderna, säger ju en del om utbudet...

Catrine, sa...

jag var förbi en butik som heter Änglar&Stjärnor där hade de snygga mammakläder. Korta jeanskjolar (snygg färg) med marinblå hög mudd för magen. Jeansen var snygga, ett par hade tom resår nertill. Jag kan ta reda på märket...

Västergötskan sa...

Jag har ju inte kollat nu (av förklarliga skäl), men www.laredoute.se hade en del snygga mammakläder när jag väntade sonen. :-)

Anonym sa...

kolla in www.proud.se =)