tisdag 26 maj 2009

Pappa var på topp, det blir en med snopp

Jepp, bebisen är alltså en till synes frisk pojke så merparten hade fel i omröstningen. Det känns både bra och lite skumt, vet ju bara hur det är att ha en flicka. Kalle är nöjd milt uttryckt och vi kvalar väl in som "perfekta familjen" nu med en av varje. Det hade inte spelat mig någon roll den här gången även om jag innerst inne såg en liten Lovisa II framför mig. Förra gången var det viktigare att få en flicka men så får man inte säga. Det är barnrasism och inte PK. Sådeså.

Många tankar drullar runt i huvudet nu men de återkommer jag till. Det var befriande att allt såg bra ut och han var extremt samarbetsvillig under ultraljudet. Den 24/10 räknade den pratglada damen ut men jag vet att mitt uträknade datum stämmer så vi håller oss till 20/10. Moderkakan ligger i framvägg vilket förklarar att jag känner såpass lite sparkar och det lättade lite oro. En namnomröstning här på bloggen är inte omöjlig även om jag kanske inte vill outa vårt hetaste alternativ såhär offentligt. 

(Ser nu några timmar senare att även om rubriken var ironisk så är den straffbart töntig. Hade bråttom.)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så skönt att allt såg bra ut på ul. Personligen så tycker jag det skulle var trevligt med en av varje sort :-) Men och andra sidan är jag bara glad om barnet är friskt och kry.

magda.nu sa...

Härligt att allt var bra! Och skönt att du nu tillhör "perfekta familjen". För du har väl 2 år mellan barnen också va`?

Och så köper du ingen töntig syskonvagn på Blocket utan en UL eller P&T ;-)

Förstår att du vill vara lite återhållsam med namnförslagen men OM du ändrar dig så är jag gärna med och omröstar!

Ännu en gång; GRATTIS!

Västergötskan sa...

Äh, det är väl för f-n inte barnrasism..! Jag önskade också en tjej andra gången, eftersom min äldsta är en pojke.
Nu blev det en pojke till och inte är jag mindre tacksam/glad för det. Det är en ÖNSKAN, ingen lag! :-D

Bloggen: sa...

GRATTIS!!!! Så kul. Jag röstade på tjej men så är jag ingen Saida heller!

Fråga mig jag är expert på killar! Killbarn menar jag!

Har inte hunnit mejla dig men läste hela med glädje för du är så skojig! Svarar imorgon!

Tänk, en liten med snopp i magen!

Kram kram

Toves sa...

magda
Tack för alla grattis! Nix, 3,5 år mellan, lite laidback sådär. ;) Blir beggad P&T eller bara ståbräda, jag vacklar.

V-göt
Skönt med nån annan som erkänner, det är inte helt vanligt fast jag tror att mååånga önskar sig det ena könet lite hellre.

Bloggen
En snopp i magen, jorå, det låter ju suspekt!

Emma (Tri) sa...

I sex and the city diskuterar de ju just det. Det är väl Miranda som kollar könet (den enda gravida i serien, så det måste det ju vara) och sedan går diskussionerna varma om det faktum att hon har en snopp i magen :D.

Förr i tiden tänkte jag alltid mig själv som en mamma med döttrar, mycket p g a min syrras och min uppväxt som var så bra/rolig. Och lite fanns nog önskan där även när jag blev gravid.

Jag var däremot så övertygad om att jag väntade en kille, så det blev ingen större överraskning. Inte desto mindre glädje däremot, tårarna kom ändå när han lades på mitt bröst... Och nu tycker jag att det är superkul att få se en liten kille växa upp, vi var ju som sagt bara tjejer. Min lillasyrra är den närmaste småbarnserfarenheten jag hade tidigare... Det är bara det där med de könsstereotypa kläderna som stör - men de drabbar ju även tjejmammor som vi konstaterade igår :)...

magda.nu sa...

Snopp i magen * Fniss