onsdag 13 maj 2009

Ett värdigt avslut?


Jag har länge undrat var rättsmedicinska avdelningen på KI ligger. Den syns ofta i deckare, "Efterlyst" och andra tv-grejer. Nu vet jag.

Igår när vi passerade området kom en stor lastbil körandes från bårhuset. På bilen stod det "I retur för framtiden" och där bak låg fullt med välfyllda svarta sopsäckar. Ett värdigt avslut?5 kommentarer:

magda.nu sa...

Hmm. Undrar vad som låg i säckarna? Det kan väl inte vara kroppar? För de ska ju vidare till begravningsbyråerna och måste ju ligga plant för att gå sönder...

Det kanske var prover från analyser i säckarna?

"I retur för framtiden".Vad menar de med det?

Jag kliar mig i huvudet och fattar ingenting (mer än att det inte kan ha varit kroppar där i).

//Magda

Toves sa...

Nej, det kan inte ha varit kroppar. Såg bara så roligt ut på ett makabert sätt. Vet ej vad det kan ha varit i säckarna, tänkte typ returpapper men det brukar inte ligga i säckar kom jag på nu. Mystiken tätnar... ;)

Anonym sa...

Oi. Parabéns pelo seu excelente blog. Gostaria de lhe convidar para visitar meu blog e conhecer alguma coisa sobre o Brasil. Abração

Sofia sa...

Jag som då jobbat på begravningsbyrå i 6 år kan med säkerhet meddela att det inte kan ha varit kroppar. Kroppar transporteras från bårhuset till begravning alt. kremering och det görs i kistor (går ej att kremera utan kista då det måste finna tillräckligt med brännbart material och begravas utan kista får man över lag inte. Skulle det va en viss religion som kräver begravning utan kista krävs iaf en kista för transporten till kyrkogården)och speciella kistbilar!

Du kan sova gott i natt också! ;)

Emma (Tri) sa...

:D hehehe, helt klart sjuka tankegångar (eller kanske stööööörda ;))...