onsdag 6 maj 2009

Jag är tydligen gravid

Det är ju egentligen ingen nyhet. Ändå upplevde jag det så idag. Hade inte tränat på två veckor pga den där sjukan som aldrig gav sig. Idag kom jag äntligen iväg, sugen som tusan. Men - det kändes inte som vanligt. De flesta rörelser i sidled var obekväma, att ligga på mage var bara att glömma och generellt var det något som tog emot hela tiden. Något på mitten. Något som är rätt litet men som kändes desto mer.

Mitt mål är att träna längre än vad jag gjorde när jag väntade Lovisa. Då la jag ner i vecka 36 för att jag tappade lusten, fysiken var det inget problem med. Önskar innerligt att det trots allt kan bli likadant den här gången. 

Only 20 weeks to go...

5 kommentarer:

magda.nu sa...

Blir avundsjuk. Missunnsam. Träna när man är gravid? Gå när man är gravid? Leva när man är gravid?

Usch. Själv hade jag CP-insats på toan, rullstol och såg ut som barbapappas moster senaste gången. Jag hatar att vara gravid. Och jag hatar snygga tränande mammor.

(Fast jag gillar din blogg ändå ;-) )

Johanna sa...

Själv spelade jag golf till vecka 35. Dock måste jag erkänna att det gick lite snett på slutet.. Undra vad som var ivägen?!

Träna försiktigt och var rädd om dig!
(Havandeskapsförgiftning är inte att föredra)... Nästa gång ska jag definitivt dra ner på tempot!

Toves sa...

magda
Usch, tycker att du har all rätt att hata tränande mammor faktiskt!

Johanna
Men tror du att det var pga ditt höga tempo du fick h-förgiftningen? Jag vet faktiskt inte vad som orsakar det... Bäst att kolla. Kommer nog bli lugnare tempo när skolan är slut om jag inte mot förmodan hittar nåt kort jobb.

Som du säger är det ju inte värt h-förgiftn i vilket fall!

Nettan sa...

Hej
Tack för kommentaren om min blogg:-)

Vad härligt att kunna träna när man är gravid. Själv kunde jag knappt ta mig ur sängen, i v. 15 pga foglossning. I mitt sjukintyg stod det: Går med typisk ankgång. Det säger allt;-)

Lycka till med bebis:-)

madlar sa...

Träna till v.36? Hurdå? Vicka på tårna i takt eller sittande vagga i de fyra väderstrecken? Pust.....