söndag 17 maj 2009

Summing up

Bara några avslutande tankar om det lilla "bråk" som uppstod här på bloggen för några dagar sedan. Dels så trodde jag ju inte initialt att människor som ogillar mig läser min blogg och dels var jag noga med att inte lämna ut någon, beskrivningen passar in på de flesta. De två som har lämnat negativa kommentarer är däremot inte sena att tala om hur illa omtyckt, ful och jobbig jag är. Jag är en stark person som dessutom är hög på graviditetshormoner så jag tål att höra sådant. Någon annan hade kanske blivit väldigt ledsen. Kan vara bra att veta.

Även om jag inte vill hänga ut någon så har jag hela tiden varit öppen med att det är jag som tycker såhär. Kommentatorerna däremot är anonyma. Troligen är de inga vana bloggare/bloggläsare eller snarare så är de bara jävligt fega. De eller den av dem som ändå vågar stå för att de ogillar mig kan prata med mig i skolan imorgon och förklara ett par saker, t.ex. de där felaktiga åsikterna jag tydligen har i detta åsiktsfrihetens land. 

En rolig grej är att de påpekar att "ingen" är intresserad av att läsa min blogg. Det är bara det att de själva har varit inne flera gånger sedan dess. Tämligen skrattretande precis som deras fejs när jag kom på dem i datasalen och ja, hela historien faktiskt. Tack för flera skratt tjejer!

2 kommentarer:

BeA sa...

Haha, kul att de fortsätter läsa fast de inte är intresserade. :-D Och som alltid, klart de är anonyma...

Ellamamman sa...

Haha, jag dööööör av skratt! Fast vänta nu, hur gamla är de? Just det... Du är SÅÅÅÅ STÖÖÖÖRD Tove, på precis exakt bra sätt och jag är skitglad över att jag hittat din blogg! Hahahahaaaa, fler skratt!