tisdag 23 juni 2009

Bigamistfamiljen på resande fot

Några ungar glömde de hemma men hur mycket kan man begära?

Trots att vädret inte var på topp så gjorde den salta skärgårdsluften bigamistfamiljen gott. De gick på promenad på drinkbordet precis som vilken annan familj som helst. Nu har de tydligen åkt till Småland och bor i bilen som den taikonfamilj de faktiskt är.

De har varken lämnat bilen eller huset på tre dagar...

3 kommentarer:

Kajsa sa...

Precis den där typen av gubbar var min bästa leksam när jag var barn - och inte så liten som Lovisa vill jag tillägga. Tror jag lekte med dem rätt länge. Vi kallade dem "smågubbarna". Jag har kvar en hel kasse full med människor, dock inget hus. Men kanske kunde Lovisa få låna ytterligare män av oss om det känns viktigt. Eller kanske den andra kvinnan hellre vill ha en kvinna att hålla i handen när hon känner sig ensam? Eller kanske en man till eran man så de två kvinnorna kan få vara ifred?? ;)

Kajsa sa...

Tja eller bästa leksak kanske det skulle stå..

Toves sa...

Vi har inga preferenser vad gäller gubbarnas sexualitet eller kön, alla är välkomna i den mysko familjen där mormor är en bebis och det är ett överskott på kvinnor. Samtidigt vet jag inte om vi har plats för fler gubbar...kanske bättre att dina tjejer får invigas i bigamismens underbara värld? ;)