söndag 30 augusti 2009

222:ans freakshow

Vår bil pajade idag. Vi hade varit på porslinets dag i Gustavsberg tillsammans med Stockholms alla pensionärer. På väg hem så la bilen helt sonika av på motorvägspåfarten. Ungefär samtidigt började köerna, alla skulle hem från landet. 9 av 10 som sniglade sig förbi oss glodde som om de aldrig hade sett en stillastående bil förut. Jag blev irriterad och valde mellan att peka finger till alla eller sätta upp en skylt om att de skulle köpa en tv. Kalle tyckte att jag var barnslig och vinkade glatt till alla idioter.

Tur i oturen var att svärfar ryckte ut snabbare än brandkåren och bogserade hem oss. Jag som hade sett timmar av vägrensväntan på bärgningsbil och astronomiska kostnader för densamma fick tårar i ögonen när jag såg honom dyka upp. Världsklass.

Så om du åkte 222:an in mot stan och passerade Gustavsbergspåfarten vid 15-tiden idag - det var vi som stod för underhållningen.

3 kommentarer:

annelie sa...

Vad var det för fel på bilen då?

annelie sa...

Och du, inte är det bara 20 dagar kvar till lillebror kommer? Ser att det står det här till vänster i din babystrology..

Toves sa...

annelie
Ingen aning! Kalle tror att bensininsprutningen (?) inte funkar. 51 dagar kvar står det nu iaf!