måndag 17 augusti 2009

Gravid spikmatta

Lovisa rekommenderade prinsesskrona till spikmattan

På grund av diverse krämpor som medlemmarna i den här familjen har (främst Kalle) så har jag nu köpt en spikmatta. Billigaste billiga, 299 pix på Eden. Döm om min besvikelse när jag kommer hem och läser att den inte ska användas av gravida. Efter lite research så har jag kommit fram till att det är helt okej, speciellt om man undviker den i första trimestern.

Gravidmässigt i övrigt så sover jag skitdåligt, vände på dygnet på sjukhuset och sen dess har det varit kaos. Annars mår jag som vanligt, tränade igår och häpnar alltid över hur jag känner mig som lättast och smidigast på träningsgolvet. Märkligt.

Var hos barnmorskan idag, alla värden och mått var bra och den rasande viktökningen rivieraresan resulterade i har avstannat. Plus 6 kg, snart i vecka 32. Om det fortsätter i samma takt så klarar jag mitt mål, 10 kg. Kanske ökar snabbare mot slutet men mer än de 12 kg jag la på mig när jag väntade L borde det inte bli.

3 kommentarer:

Chrissan sa...

Wow! Bara + 6 kilo! Imponerande säger jag som gick upp 21 kg respektive 18 kg under mina graviditeter.

madlar sa...

Men snälla! Kan du inte lägga 300 spänn på något vetttigare? Du kan ju lägga dig på plastmattan framför dörren alldeles gratis! ;)

Toves sa...

Chrissan
Tack! Men jag tror att det där är ärftligt och inprogrammerat från början. Klart man kan påverka till viss del men en del har turen att inte gå upp mkt och vice versa.

madlar
HAHAHA! Vi har faktiskt ingen sån matta...