tisdag 11 augusti 2009

Pessimistisk AIK-realist

Jag har alltid ansett mig vara realist. För varje år som går blir realisten lite mer av en optimist. Men det finns ett område där jag alltid kommer att vara realist på gränsen till pessimist och det är AIK. Jag tar aldrig ut en seger i förskott, hoppas aldrig för mycket och tippar oftast oavgjort som bäst.

Nu har jag tabellen svart på vitt. Jag kan se att AIK ligger trea, en ynka poäng efter ettan. Vi är med i den absoluta toppstriden. Inte fan hjälper det. Ur min mun fullkomligt forsar domedagsprofetiorna: "Vi räcker inte hela vägen, inte i år", "inte utan Obolo", "det blir en tredjeplats", "spelschemat är för tufft". I can go on forever.

Jag ska någon gång lista mina bästa AIK-ögonblick här på bloggen och jag vill gärna få nytillskott av sådana i år. För visst hoppas jag på och drömmer om ett SM-guld. Men inte fan vågar jag tro att det bli realitet.

Jag inser att i ett annat tabelläge så hade den här texten inbjudit till syrliga kommentarer från småbrödrahåll, dvs DIF:are och Bajare men med rådande tabell så välkomnar jag snarare än skyr sådana kommentarer. Gissar dock att det blir som vanligt när jag skriver om AIK, noll kommentarer. Mina läsare delar tyvärr inte min passion.

4 kommentarer:

Cecilia M sa...

Fel, en till entusiast här! Drömmer om guld!

Cec sa...

Jo, det gör jag ju med, men är kanske bara avundsjuk på bilden av dig & Obolo ;-)
Skönt att veta att du mådde bra, INNAN jag läste om din dramatiska dag på sjukhuset.

Malinka sa...

Jag skulle gärna kommentera, men avhåller mig av respekt för bloggarens rätt att tycka vilka skitlag som helst är bra. ;-)

Toves sa...

Tre kommentarer varav två från vackra Cecilior som delar min passion - inte illa!