onsdag 26 augusti 2009

Surfitta fick porriga flingor

Det här var det roligaste jag har läst på länge! Hon fick en porr-CD med flingorna istället för en tränings-CD. Hon ser så indignerad ut och tycker att det känns för jävligt. Vilken surfitta! Om jag mot all förmodan skulle ställa upp på en sån artikel skulle jag se galet glad ut och berätta hur härligt det känns.

Ytterligare en kul detalj är att Nestlé ska göra en "jättestor" utredning om pornflakesincidenten.

Tänk vad mycket roligare livet skulle bli om det blev fel oftare. Den där typen av fel alltså. Mer fel åt folket!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, underbart!!! Tänkte precis samma när jag läste artikeln, och sen såg jag din rubrik i "bloggat om artikeln"-rutan och höll på att garva ihjäl mig :D

/N

Blondinmamman sa...

Ha ha ha ha!!
Sverige i ett nötskal:)

Larsa sa...

Vadå? Hette inte flingorna Fittness??? :D

Larsa sa...

Just det. Det slog mig också; vad är en "jättestor" utredning? Komik av högsta klass. :D

Ida sa...

Hej Tove!

Haha, Ja kanske är jag en surfitta, ”fitt-ness” är ju min grej! :)
Men köper jag en bil så vill jag inte ha ”lik i bagaget”, därav min reaktion och trumpna min.
Ha en bra dag :)
Ida

Anonym sa...

Att kalla någon för surfitta det är att ta i.

ten sa...

"Surfitta"? Haha, Hur gammal är du egentligen? Är det konstigt att tjejen i artikeln reagerar när hon får en porr dvd istället för fitness dvd som utlovades? Haha, du verkar ju smart

Anonym sa...

Nu tror jag att jag skrattar ihjäl mig. Kanske var det en strip aerobics video...

jon sa...

Jag tyckte hon verkade ha lite humor och självdistans; "det var ju inte den typen av träning jag hade tänkt mig". Haha, bra kommentar.

cc sa...

Varför var hon tvungen att gå ut i media? Bara att reklamera precis som man hade gjort om skivan inte hade fungerat. Hade det varit barnflingor hade jag förstått..

Personligen undrar jag bara hur man tänker. Hade jag fått porrlänkar hade jag bara tänkt jisses och skicka tillbaks skiten så man får vad man utlovat. Att ens tänka tanken på att ringa media..15 minutes of fame, Warhols ord har aldrig varit mer sant.

jaja.

cc sa...

Glömde tillägga att det såklart är ABs journalistik med "pornflakes" och andra effektsökerier jag stör mig mest på, inte Ida.

Knaada sa...

Tänk vilken härlig cred den lilla porrfilmsleverantören får för sitt trix. Surtant i tidningsartikel och allt, she made his day!

Toves sa...

Ida
Förlåt att jag kallade dig surfitta, det var faktiskt mest för rubrikens skull och du verkar ha humor. Bra fråga kom här ovan: varför gå ut i media? Vore kul om du orkar svara!

Ida sa...

Hej Tova
Jag känner att någonting är fel när det plötsligt utspelar sig hårdporr i min lägenhet, som jag inte själv bett om. Jag höjer min röst! -Det här var inte ok!

Det första jag gjorde var att själv kontakta företaget i fråga. Därefter blandades media in.

Att jag gick med på att visa mig i media är för att informera och ge fakta, detta har hänt! Det har visat sig att andra varit med om detta också. Nu när det har uppdagats har företaget möjlighet att göra någonting åt det.

Visst har jag skrattat åt händelsen! Men barn, ungdomar och människor som berörs illa av denna typ av filmgenre, ska inte behöva utsättas för sånt här om de inte vill.

Hoppas du är "nöjd" med mitt svar

God natt //Ida

Toves sa...

Absolut! Sov så gott!

idiotjim sa...

Det är vänsterns puritanismn och den gamla konservativa moralismen från konservativt högderhåll.

De är besatta av 'naturligt' anno 1956.

Även 'äkta' känslor måste uppstå vid didderi-pom.

Den manliga sexualiteten ligger och å tajjar i drängstugan mdedan den kvinnliga är förandligad och pling pling etc

Själv är jag en idiot men det har kanske gått fram. jag rekomenderar en sökning på Youtube på 'idiotjim' så ska ni vara mycket välkommna.

tiden går q-n st

jim