lördag 19 september 2009

Ge mig vaccin mot Ankan istället

Är det bara jag som är tokless på den där Ankan? Hon är överallt och kan få personifiera uttrycket tidningsanka. Det är mindre än en vecka sedan första avsnittet sändes och jag såg det inte ens. Ändå har jag Anka upp i halsen. Misstänker en smittspridning och en medierapportering av svinismått. Jag vet inte om jag klarar det.

Kan man få Ankvaccin istället för svinisdito tro?

6 kommentarer:

Camillas lockar sa...

Jamen, hur blåst får man lov att vara egentligen? Hon fattar inte själv hur patetisk hon låter, det är det sorgliga... Och hennes man har all tid i världen att vara otrogen - vad tror hon egentligen? Bara för att han är borta hela dagarna, så är han trogen mot henne för att hon är så snygg?! Oh my god.

Tänkte bara sa...

Vad sägs om sprängd anka? Det lär vara gott.

Mangan sa...

Kommer ihåg en serieruta i KA&co där Kalle gick in på en restaurang, tog en titt på menyn oh utbrast "Kvack! Sprängd anka!!" - och rusade ut. :> Jag undrar vad det stod i originalet?

Apropå Anna Anka och hennes Newsmill-drapa så får man väl säga: de har lyckats med att köra ett ironiskt stunt, men hur många gånger kan man uppfinna en kändis så här? Hade det varit en hemmafru i Bollmora eller Örebro som stått som avsändare hade ju ingen lyssnat.

thorkun sa...

Jag tror inte denna anka smakar gott... även när hon är sprängd. Dock vill jag gärna smaka ;)

Magnus sa...

Såg just att hon är född i Polen men kom till Sverige som adoptivbarn vid tre års ålder. Nu ska jag göra ett uttalande som är halvvägs till Anna Ankaklass: visst är det märkligt att det alltid är polsk-svenska tjejer som gör de mest psykbrytiga och reaktionära uttalandena om hur män och kvinnor ska vara, och alltid gör det med retorikreglaget uppdraget till elva: Anna Ekelund, Natalia Kazmierska, Joanna Rytel och nu Anna Anka. Ingen av dem klarar att driva ett argument utan att krydda på med förakt, moralisrande och stolliga jämförelser - och alla har en svans av personer som tycker att just denna skribent eller ikon är supercool.

Anna Ekelund sa...

@Magnus: Ja, visst är det märkligt! Och glöm inte Katrin Zytomierska och Katrin Kielos.

Jag undrar hur det kommer sig och har faktiskt, om inte legat sömnlös så åtminstone lagt ner en hel del tankemöda för att försöka förstå varför det just är så många svenskpolskor som är så skräniga.