måndag 28 september 2009

Melker isn't cookingDet luktade lika grillat som vanligt när jag passerade restaurang Kungsholmen nyss. Ju närmare man kom desto mer övergick doften i brandguck. Lokalen såg inte så uppbrunnen ut, mer lite småvart och blöt. Jag var inte inne i köket. Saneringspersonalen intog sin lunch på Café Latte mitt över gatan så Melker isn't cooking at the moment iallafall.

4 kommentarer:

Malinka sa...

Jag gick ofta Drottninggatan fram och tillbaka när Grill hade brunnit (måste ha varit i slutet av senaste föräldraledighet), och fy fan vad det stank!

Det här kan inte vara en slump. Maken tror att de råkat ut för något utpressningsläge eller liknande. Eller så använder de jävligt slarviga gasinstallatörer eller nåt!

Carin sa...

Jag måste ha varit sjukt trött när jag cyklade längs norr Mälarstrand imorse för jag läste om det i tidningen på tåget och hade inte märkt nånting alls ;-)

Toves sa...

Malinka
Jo, det känns jävligt mysko. Var lite spekulationer kring det i ett tidigare inlägg.

Carin
Äh, det luktade inte speciellt mycket och inte förrän man kom nära, vinden kanske låg på bort från cykelbanan dessutom!

Toves sa...

Malinka
När jag tänker lite mer. Grill brann väl på natten när ingen var där? Och den brann rejält ju. På K-holmen var det en mindre brand som gör mindre skada och som dessutom startade medan det var öppet. Det _kan_ ha varit en olycka. Det kanske visar sig!