måndag 28 september 2009

Väntad derbyseger och Idolfjanterier

Jag har nog aldrig blivit såhär lite glad för en derbyseger. Djurgårdarna i min soffa hade aldrig blivit så lite ledsna över en förlust. Det måste ha att göra med att utgången var så väntad. Samtidigt är det såklart härligt med tre poäng och serieledning samt att gädjas åt första halvlek där AIK visade ett fantastiskt spel. Andra halvlek såg jag mest slutet av tack vare trilskande treåring.

Efter matchen loggar jag in på Facebook för att låta alla apor i bekantskapskretsen få min statusrad in their faces sådär oskönt. Inser då att typ halva gänget har något om Idol i sin status. Jag börjar undra om jag mest känner fjortisar? Programmet är skit och det blir lite tjatigt att veva runt det i statusraden kväll efter kväll efter kväll efter kväll efter kväll efter kväll. Efter kväll.

7 kommentarer:

Susanne sa...

Här hemma har jag en karl som liksom bara går omkring och ler efter dagens match :)

Anonym sa...

Din attityd äcklar mig. Det går att vara dryg på ett roligt sätt, men du framstår ju bara som intellektuellt handikappad.

Toves sa...

Susanne
Härligt!

Anonym
an

Toves sa...

Datorn krånglar

anonym
Vilken tur att du inte behöver läsa då! Och att det är så lätt att kasta skit när man inte behöver stå för det.

Toves sa...

Om _någon annan_ undrar så försökte jag inte vara rolig, jag uppskattar att alla har olika smak och andra får gärna klanka ner på de skitprogram jag ser på och apor är ett smeknamn för Djurgårdare, som råttor för AIK:are.

Fyra nyanser av rosa sa...

Nej du tjejen, den kommentaren slog min med hästlängder. Herregud! Kör hårt! Du är bäst.

fjortisensmorsa sa...

Ooops! Skulle bara säga att alla Fyrtioåringar på min FB också blir fyrtisar när det vankas Idol..vad är det med det programmet!? Det är första gången jag är här och kikar och jag tycker att du har skön humor.. i motsats till den anonyme-icke handikappade tyckaren! ;-)