lördag 31 oktober 2009

Aningen adrenalinstinn tvåbarnsmorsa

Mot Solna!

Karlberg 091030. Som alltid när det gäller mig var vi i god tid. Tyvärr blev kameran kvar hemma så det fick bli risiga mobilder. Jag har ju träffat eller åtminstone sett merparten av spelarna tidigare men Nisse var verkligen tokbegeistrad där nere i vagnen. Det var ändå kul att se hela gänget samtidigt på så nära håll. Stahre har jag faktiskt inte sett live annat än på håll på Råsunda dessutom. Han var verkligen kompakt.

Hur bra kvalitén på själva träningen blev med en massa folk rännandes på plan vet jag inte men det var roligt för oss som var där iallafall. Dessutom så borde de vara fulltränade vid det här laget, milt uttryckt.

På vägen hem råkade jag tuta på en polis. Inte lite diskret alltså utan mer sådär hängapåtutanartat. Tror att tvåbarnsmorsan var lite adrenalinstinn inför morgondagen faktiskt. Glad var jag också. Mår faktiskt fortfarande bra (har fått vin). Hur det kommer kännas imorgon vågar jag inte tänka på.

Iván på ingång

Tjerna är inte precis nån tunnis, ändå ser jag straffbart tjock ut. Med betoning på "ser" och "ut". Under jackan har jag tjock stickad tröja och barnmat. Vad Tjerna har under tröjan vet jag inte.

Jag vet vad jag hade innanför byxorna också

Pitstop på vägen hem

Nisse sov från det att vi åkte hemifrån till att vi kom tillbaka till bilen. Men begeistrad var han.

6 kommentarer:

T sa...

=)

Sus Klurar sa...

Älä Elfsborg?

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Han verkar klok, lille Nils! Ta honom till dansens hus istället så ska du se att han sprattlar till liv och tittar intresserat! Fotboll är inget för lillprinsen Tove!

Toves sa...

Sus
Talpedagog?

Magda
Äh, Nils vet inte ens var det där sprattelhuset ligger...

Sus Klurar sa...

Hehe..Ä man från Ockälbo så ä man

Toves sa...

:D