torsdag 1 oktober 2009

Att känna folk i dokusåpor

Jag är fotots medelpunkt (lustigt), har blå tisha med tryck. Kvällens tv-kändis står till höger om killen med svart tröja och korslagda armar. Klicka för lite större variant.

Jag har varit på kollo med hon som var med i kvällens Lyxfällan. Hon var väl inte värsta bruttan precis men jag kan inte minnas att hon shoppade upp hela kiosken på lånade 50-öringar heller.

Alltid när nya dokusåpor ska börja så hoppas jag att nån man känner (ytligt) ska vara med. Nu när jag nästan har nått medelåldern så går ju alla typer av fest- och dejtingsåpor bort på den fronten men det finns ju annat. En gång var en kille jag gått i samma klass som i nio år med i just en dejtingsåpa. Ljuva tv-kvällar som efterföljdes av telefonkonferens med polarna.

Fick en liten revival av det ikväll. Satt på tå på soffkanten i väntan på reklamen. Ville ringa kompisen som var med på kollot men jag hann inte. Hon kunde inte ens hålla sig till pausen nämligen!

5 kommentarer:

Ingela sa...

vem var det?? som var med i dejtingsåpan??

hmm undrar om jagkänner nga? Andreas L då, och en barndomskompis som var med i Baren... men där tror jag det tar slut

Toves sa...

Ingela, tar det på Fejan! Ja, det var Emelies brorsa som var bachelorn ja. Honom kan jag inte räkna som kompis tyvärr, inte ens Emelie.

Anonym sa...

Mysko, första gången jag känner någon som deltagit i en dokusåpa var samma Jessica ur samma Lyxfällan. Vi hade gemensamma kompisar på gymnasiet.

Toves sa...

anonym
Klart mysko! Känner vi varann?

Josefine sa...

Sorry, var inte meningen att vara anonym, måste ha klickat fel.

Nej, tror inte vi känner varandra. Hittade hit för ett år sedan eller så via Hanna. Känner bara en Tove och det är inte du. :) Däremot verkar vi ha flera beröringspunkter: vi har hus på Dalarö tex. :)