fredag 23 oktober 2009

Bloggupprop till alla gravida!

Många tycker att en postgravid kropp lämnar något övrigt att önska. Jag försöker se det från den ljusa sidan - jag går i min hamburgertisha igen! Ser även en viss humor i budskapet i kombo med min kagge. När jag visade Kalle körde han ett finger i min degiga sida och konstaterade att jag fortfarande ser gravid ut. No shit Sherlock.

Jag startar härmed ett bloggupprop till alla som vill haka på - våga visa upp din postgravida mage! Om alla bara visar sina fina gravidkulor blir det lätt som det blev för mig sist, jag hade inte fattat att den "fina" kulan skulle följa med hem från BB trots att bebisen var ute. En viss besvikelse den gången.

Det var coola förstagångsmamman Spiderchick som omedvetet gav mig idén till det här blogguppropet när hon helt ogenerat visade degmagen en vecka efter förlossningen. Såhär ser min ut efter tre dagar:

I sure do!

Femte månaden? Postgravid? Bara burgare? Ren deg?

8 kommentarer:

Malinka sa...

Har tyvärr inga bilder från de tiderna. Eller jo, men alla föreställer ett barn! Och jag själv är bara på sin höjd någon slags närvaro i bakgrunden.

Jag såg i alla fall inte direkt fortfarande-gravid ut, bara jädrigt degig och uppsvullen. Magen är fortfarande inte riktigt borta efter tvåan, men det bekymrar mig mindre. Så länge dubbelhakorna gått tillbaka till sin vanliga form! ;-)

havsluft sa...

Men shit, tänk att man faktiskt har sett ut så en gång (nu lät det som att jag är pinnsmal, så är dock inte fallet).
Det känns som att det var 100 år sedan...

Västergötskan sa...

Jag har tyvärr inte heller några bilder från tiden efter. (Förutom nu då) Ha ha!

Din mage ser dock större ut än jag kan minnas att min gjorde. Tror min var mer dallrig. Din ser fast ut och kommer säkerligen att försvinna fortare än mitt lösa fläsk! :-D

Madlar sa...

Öhhh, räknas vanlig plufsig tant mage? Nej, trodde inte det...

Fina sa...

"vikken stor mage den tanten har" sa en liten flicka jag mötte i BB-korridoren på återbesöket 3-4 dar efter förlossningen... Efter tvåan gick jag faktiskt och köpte en Flexees (Maidenform) gördeltrosa för att liksom hjälpa flabbet på plats. Rekommenderas! Se om jag kan återkomma med bilder.

Cec sa...

Här är min mage!
http://erik-laban.blogspot.com/2009/10/magen-post-bebis.html

Fairy sa...

Grattis till den nya bebisen! Har läst din blogg ett litet tag, jag gillar ditt sätt att skriva :)

Jag gillar också ditt upprop och att du visar upp magen precis som den är.

Själv har jag inga barn än på några år, men jag minns att första gången jag såg mitt kusinbarn dagen efter födseln och jag kunde inte riktigt släppa att kusinen fortfarande såg gravid ut.. Det är bra att någon berättar hur det är. :)

kram, Elin

Hanna sa...

Här är min. Och den ser fortfarande typ likadan ut...
http://blogg.aftonbladet.se/familjentvapunktnoll/2010/01/magen