måndag 12 oktober 2009

Dyrt är lyxigast

Dyr-ovarna förvaras ståndsmässigt inknögglade i städskåpet

Fan vad less jag är på att det alltid är de billigaste grejerna som får bäst i test. Jag har shoppat två svindyra overaller från Molo till Lovisa inför vintern. Skulle naturligtvis aldrig sätta på henne nån budget-ove från Coop. Hajar inte testpanelerna att det inte handlar om torra och glada barn? Det handlar om status och prestige. Iallafall för oss som har den goda smaken att bo i hufvudstadens kärna.

11 kommentarer:

Tänkte bara sa...

Status och prestige! àla Anka? Nä, de kan jag inte tänka mig:)

Toves sa...

Minst som Anka, kanske ännu mer! ;)

Ting sa...

Skönt att mina ungar vägrar overall.
Då kan jag lägga pengarna på Louis Vuitton och champagne. ;O)

Mattias Gönczi sa...

*tycker att Ironi är bra* :)

Chrissan sa...

Tur att man inte bor i hufvudstaden då! ;)
Inte för att jag så ofta handlar kläder på Coop längre, men deras vinterkängor är faktiskt prisvärda.

Sus Klurar sa...

Hehe..du är skön.
På ett charmigt sätt.
Du kammar liksom hem det.
Alla andra gör inte det, trots att de försöker vara snobbiga.

Emma (Tri) sa...

Hehehe...

Alltså, torra barn är väl ett i o f sig ett plus, men de där förskräckliga overallerna får vara hur "bäst i test" de vill, över tröskeln till mitt hem kommer de inte :D...

Toves sa...

Skönt att mina läsare också har klass och stil. Dessutom förstår de ironi och ger mig beröm. Det kan inte bli bättre än så!

Anna-I kampen mot barncancer sa...

Jag bor på lilla Åland och klär gärna mina barn i kvalité, har både Molo och remuTravalle (likvärdig reima och nån ynklig sedel billigare men inte nämnvärt) och även billigare att byta om med. Jag vet inte hur de barn leker som aldrig blir våta genom något för min dotter på snart 6 har nog blivit våt genom Molos overall med ;-)
Dock är barnkläder en av mina största hobbies så jag letar gärna märkesvaror till bra priser :-)

Madlar sa...

Självklart behövs rejäla vinterkläder om man bor i huvudstaden med dess långvariga stränga kyla, 3 meter höga snövallar, bitande nordanvind o vinter som varar från oktober till april.... :)

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Du har rätt Tove! Nästan som vanligt.

Om någon kallar dig fjollig stockholmsbo så låtsas att du stödjer utsatta minoriteter. Att ha en regnbågs Molo kan ju tolkas som att du lever i ett homosexuellt förhållande, eller stödjer HBT-personer. DET är fint. Att tänka på de utsatta gupperna. "Istället för att skänka pengar till Amnesty köpte jag en regnbågsoverall för att visa mitt stöd" kan du säga.