lördag 17 oktober 2009

Norrtälje

Det är någon från Norrtälje som finkammar hela min blogg. Gör ett försök och frågar; vem är du?

Update lite senare
Personen försvann direkt efter att jag skrev det här inlägget. Har en känsla av att det är någon som kopierade en massa av mina bilder. Tror att jag sparar det IP-numret faktiskt.

25 kommentarer:

Anna sa...

Usch vad läskigt. Jag är rätt sopig på datorer och kommer nu ställa några korkade frågor.
Hur ser du att någon finkammar din blogg och hur ser du personens ip nummer?

Toves sa...

Anna
Maila mig på lovisatove@gmail.com så kan vi ta det den vägen!

Camillas lockar sa...

Iiiuuh... sånt där är läbbigt. Jag har personer som addar halvklädda bilder som favoriter på min Flickr. Det är blä. Blockar illa kvickt. Speciellt när det är helavklädda bilder på deras site... Gäller att bevaka!

Anonym sa...

Nä men hu. Vad creepy . Jag vill också veta hur man ser sånt...

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Otäckt! Jag var med om samma sak igår faktiskt! Den som kammat hos mig tror jag är en tjej på ett forum som blivit lite arg på mig i en tråd...

Hursomhelst är det otäckt när någon läser allt. Man undrar liksom vad de är ute efter? Om de ska stå utanför dörren eller vad?

Anonym sa...

va, är det läskigt när nån läser vad ni skriver? Och blir så intresserade att de går bakåt i inläggen? kanske tycker de att ni skriver dumt iofs, men det kan ju lika gärna vara så att de tycker att ni ni skriver bra/kul/viktigt?

är det inte hela meningen med att blogga - att folk läser?

eller har jag missuppfattat nåt?

Toves sa...

Nej, det är inte läskigt. Det som inte känns bra är att jag misstänker att de har kopierat massa foton. Så ja, du har missuppfattat. Som vanligt när det gäller anonyma.

Anonym sa...

Ber om ursäkt om jag skrivit nåt dumt och att jag är anonym (har inget googlekonto eller open id eller nåt sånt och då kryssade jag i anonym av bara farten utan att förstå att det misstänkliggör mig och buntar ihop mig med jobbiga typer som är ute efter bråk.

Jag läste slarvigt och missade det där om foton, visste inte att det fungerade så.

Och jag förstår att det känns märkligt om man ser att nån snor ens bilder.

Förlåt att jag lade mig i på ett sätt som inte var OK, det var inte min mening. Ska hejda mig i fortsättningen, och inte ställa dumma frågor på ett klumpigt sätt.

/Ulrika

Toves sa...

Det är absolut ingen fara! Särskilt inte efter den förklaringen. Precis som du säger är anonyma annars ofta ute efter bråk/att provocera och det gör att åtminstone jag lätt blir lite otrevlig i tonen, alternativt ignorerar anonyma kommentarer.

Anonym sa...

Hejhej!

Ursäkta för att jag har skrämt upp er oroliga mammor i dessa tider då man skriver om äckliga gubbar i tidningen o grejjer! :)

själv sitter man här ensam, singel och 25 och drömmer om det stora livet med ett äktenskap, någon o dela vardagen med o ha massa gulliga vänner, normalt liv, kanske en bil och hund och barn.. jag blev lite, vad kallas det för, lite nostalgisk och små-avis på dig som verkar ha allt (som det så verkar om man går igenom din blogg iaf), hela paketet, en perfekt man o barn, massa söta vänner :) Minns inte dock om du hade någon bil eller hund, men bil är inge viktigt ändå, så.. ;D

Åka hem från jobbet och hämta sitt barn på dagis, och åka hem o göra mat åt den och sen droppar kanske ens fru hem från sitt jobb och man sätter sig ner o äter tillsammans..
En sån dröm... :(
Tror alla vill ha dethär, mer eller mindre faktiskt..
För min del är det iaf mer, mycket mer..

Kändes som att man blev lite tagen på bar gärning när du plötsligt skrev att du ser att någon från min stad har gått igenom din blogg, kan man se så detaljerat, vika blogginlägg som folk läser och var dom kommer från?? :)

Kanske kan fråga dig/er när jag ändå skriver här, har du något tips på hur man hittar den rätta? jag börjar misströsta :(
Alla tjejer jag har träffat eller snackat med liksom, finns ingen som gillar mig "på detdär sättet". Jag är en bra vän men that's it verkar det som :(
eller så är det tjejer som inte ser så bra ut eller är överviktiga som bli intresserade av mig i ren desperation..
visst alltså det funkar ju, jag har provat o dejta några såna tjejer, men jag kan inte rå för det, det är inte min smak, min hjärna letar bara efter fel på den personen då.
och jag tror att när man letar fel hos en annan person kan det vara ett starkt tecken på psykiskt/biologiskt (eller vad man nu ska kalla det) ointresse mot den personen. och då är det bara korkat o försöka fortsätta.
Knubbiga tjejer med dåligt självförtroende, vilket dom som är knubbiga och bli intresserade av mig har.. Jag vet det låter lite sorgligt :/

Dom (vissa människor som jag känner) säger "var dig själv" ja jag är mig själv, jämt! "Sluta leta!" nej jag kan inte sluta leta :( Jag tror inte alla kan sluta, vissa har dendär förmågan att stänga av radarn men vissa kan inte det. Visst, jag går ju inte på krogen o raggar eller frågar efter alla tjejers telefonnummer som jag kommer i kontakt med eller liknande. (jag går dock aldrig på krogen, dricker, röker eller liknande för den delen)

Men jag har inte svårt för o bli intresserad för någon..

Det finns dom människor som får allt, hela paketet med fru o barn o hus och bil som inte ens förtjänar det, som ändå aldrig blir nöjda, som inte ens ser värdet med det. Sen finns jag.

Jag vill hitta en flickvän som har i grunden samma drömmar..

Det finns såna idioter till killar här i världen. Rena idioterna alltså, ååh så arg jag blir o tänka på't.
Såna som hittar tjejer som man själv bara kan gå o drömma om, tjejer som är helt fantastisk snälla och trevliga och bra ställda i huvudet och så vdare (o dessutom ser bra ut) och sen tröttnar killen o gör slut, eller är otrogen eller gör nått annat idiotiskt.
Själv om man fann en sånt tjej skulle man vara tacksam. jag skulle för tusan bli religiös ;D nä skoja, en ni förstår.. (fast samtidigt skulle jag kanske vara tacksam och lycklig för mig själv inombords så att säga och i en lagom nivå om jag nu skulle vilja visa det) värsta mes-pojkvännen eller liknande, vet att sånt kan verka avtändande/skrämma bort ens partner:)

Vad ska jag göra....

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Anonym. är du seriös eller är det du Tove som skojar med oss?

Känns ju jäkligt stabilt att rocka runt i någons blogg och tänka åh vilken drömtjej för att sedan ge sig till känna i ett (fylle?) inlägg á la snyfthistoria...

Nä. Nu var jag elak. Anonym: Jag vill också vara som Tove! För jag tror att hon är den perfekta kvinnan, som aldrig skiter illa, skriker på sin unge, nekar sin man sex, saknar pengar, misslyckas i köket och saknar riktiga vänner. Angående det där med bilen så tror jag att Tove inte behöver bil! Hon åker taxi överallt (de gör så i Ståckhålm). Eller så går hon, för hon bor centralt. Tove behöver inte heller storhandla bland en massa trashiga familjer, hon köper små förpackningar på den lokala lilla ica butiken. Nej, den heter nog Vivo skulle jag tro. Så Tove behöver ingen bil.

Tove: Efter att prins Filip har fötts, kan du då ha en KURS i hur man blir som dig? För oss som vill ha lite glamm, perfekt familj och snyggt hår? Jag anmäler mig redan nu!

//Magda

Toves sa...

Anonym
Du vinner lätt längstakommentarennågonsintävlingen! Fattar dock inte om du var Norrtäljepersonen som läste så mkt igår? Om du nu var seriös så hoppas och tror jag att du finner den rätta så småningom. 25 är ingen ålder på en häst som min pappa skulle sagt!

magda
Haha! Det var inte jag som skrev det. Resten var rätt kul! En del stämmer faktiskt även om det mesta såklart inte gör det (typ det där med köket då...). Anser mig iofs ha ett rätt perfekt liv huvudsakligen tack vare fin familj, grymt bra vänner och bra boende. Fast det har väl du med så jag vet inte riktigt vad vi ska göra på kursen? Sitta och vara kåta, glada och tacksamma kanske!?

Västergötskan sa...

Nu vet ni varför jag inte vill lägga ut bilder på mina barn...

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Tove! Vi kör en kåt-och-glad-kurs hos dig tycker jag!

Västergötskan: Äh! Skippa "vad var det jag sa" snacket! Stalkad kan man bli ändå! Tror nog inte snubben var så kåt på Toves barn egentligen utan mer på hennes liv och livssituation.

Toves sa...

V-göt/Magda
Jag tror faktiskt inte heller det. Samtidigt så förstår jag dig även om jag valt att göra annorlunda.

Anonym sa...

Nej jag är ingen k*t kille över huvud taget :(
Jag är bara en avundsjuk kille :(
Jag har inte läst allt, bara gått igenom lite kollat på bilderna och läst lite rubriker och små rader här o där och varit nostalgisk :)

Anonym sa...

Vågar jag nu fortsätta läsa dina nya inlägg i din blogg utan att bli pedo-stämplad? =)
folk är ju ibland så paranoida :)
Kan försvara mig själv med o säga att jag inte är en sån :) "oj vilket försvar" ;D

Menar du att jag är ensam nyperson som har gått igenom hela din blogg?
Trodde det var vanligt att olk gör så :) hehe, såg inget fel med det

Anonym sa...

Förresten så glömde ni ge mig tipset jag skrev hela detdär långa inlägget för :)

Toves sa...

Anonym
Ingen skrev att du var en k*åtkille, det var jag som frågade Magda vad vi ska göra på den där kursen och eftersom jag hade skrivit att jag var tacksam så körde jag med det gamla uttrycket kåt-glad-och-tacksam.

Syftade alltså inte alls på dig och du är mkt välkommen att fortsätta läsa min blogg!

Peter sa...

tack Toves för din vänlighet :)

Men tipset då?? :)
haha

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Peter: Jag heter inte Tove och jag är (långt ifrån) Tove men jag tar mig friheten att svara ändå om det är ok? :

Om du är ute efter en tjej, ett förhållande, barn så har du ju ett mål. Sedan gäller det att nå dit. Hur gör du det? Vad har du för tidsplan? Hur ska du hitta en tjej? Finns det någon i din närhet (bekantskapskrets, i din stad/by) eller måste du vidga dina vyer och söka på nätets kontaktsajter?

Om jag vore som dig skulle jag satsa på nätet, jag har ingen egen erfarenhet av det men det verkar som att många träffas så nuförtiden, och sätta ut en annons på något sådant ställe. Dejta med lite olika tjejer och bry dig inte om ytligheter utan ge alla som har samma mål som dig en chans! Dvs dissa inte någon pga utseende, annorlunda intressen eller så utan kolla vad hon har för mål i livet, om era livaplaner OCH tidsplaner stämmer så dejtar du igen och igen. Hon kommer att finnas där du minst anar det! Men innan allt detta; skriv ner en lista VAD du vill och NÄR du vill att allt detta ska bli verklighet! Så. Strunta i att scanna bloggar och börja AGERA! Att fråga om råd här, kolla på Toves liv, är helt meningslöst! Du måste börja jobba för dina mål nu- okej?

//Hobbypsykologen Magda

Anonym sa...

Hej:)

Nu har jag "scannat" Annas blogg bara för att resta, jösses vad den männskan har skrivit, tog aldrig slut liksom =)
Stackars barn o få sådär svullen fot av myggbtt dock :)
Såg ett läskigt foto på en gravids mage där bäbisfoten syntes :o
Kan det verkligen hända ? har det hänt någon av er mammor :o

Hej Magda, tack för att du försöker hjälpa till.
Jag är me dpå en kontaktsit och detjtat några olika tjejer där. jag är inte sådär trångsynt att jag inte skulle djta en tjej för att hon inte ser bra ut, jag går lite eter magkänsla. Jag bryr mig inte så jäättemycket om det yttre heller men lite viktigt är det ändå för mig.. samt detdär med hygien och så..jag har testat, tro mig, men det harara inte gått, har fått avsmak för tjejer som dotar hästbajs eller har hemsk andedräkt (i och försig i kombination med annat också då antagligen, för jag tror inte att man förlorar intresset för en person tack vare bara en dålig kriterie egentligen, utan det måste finnas fler anledningar i grunden men som man inte tänker på).
Men det är sant som du säger, jag måste bara fortsätta datea och fortsätta örsöka vara så öppen för förslag som jag bara kan..

Men loggar är ju för tusan till för folk att läsa =)

jag körde med den metoden en gång att försöka lära mig allt om hur kvinnor fungerar, på bästa sätt, läsa/gå igenom tjejer/kvinnor bloggar och lära mig hur dom tänker och vad dom generellt gillar och sånt :)
Sen, alltså enda sen jag var barn har jag mest bara haft fler tjejerkompisar..
(nej jag pratar inte så här mycket om mig själv i vanliga fall ;D)
men det kom någonting bra ur att jag gick igenom Toves blogg, jag fann dendär bilden på lappen med reklam för sthlmdejt.se - Synd dock att den är en betalsajt :/ Annars hade det varit en ide o prova :) jag gillar bara inte tanken att köpa en flickvän (som man ju nästan gör om man betalar 300kr eller vad det nu kostar) för ett medlemskap :D Som o köpa fiske kort eller liknande :D

Anonym sa...

ursäkta gramatikfelen..

Anonym sa...

hej Tove, det var ju jag som "scannade din blogg" du fick ju svar, så finns ju ingen anledning o misstänka någon annan :)

mina sa...

om du ser någon från göteborg så är det jag! :)
Är helt fascinerad av att du har fått två barn, men ser ut precis som på gymnasiet och har samma kille!! :)
så kul!

kram / Mina