lördag 24 oktober 2009

Ovanligt bloggtips

Tack vare inlägget om Izza sprang jag på hennes blogg. Intressant läsning. Jag tvivlar inte en sekund på att hennes dotter har det bra. Massor av kärlek måste man kunna få av sin mamma oavsett om hon är strippa eller revisor menar jag. Däremot så kunde jag inte låta bli att undra över rubriken "jag älskar henne mer en allt förutom min dotter". Den syftar på Izzas flickvän. Jag frågade Izza om hon inte älskar henne mer två allt annat också?

I övrigt så verkar hon vara en helt vanlig tjej med ett lite ovanligt jobb. Måste ändå säga att om Club Privé vill ge sina besökare en känsla av lyx så borde de genast stoppa Izza från att blogga ur sig bilder från deras personalutrymmen. Och så var den 3 minuter långa videon där Izza strippar iförd trosor, linne och skitiga tubsockor rätt plågsam.

Men - som med alla bloggar, ingen måste läsa. Jag är däremot hooked så Izza, jag återkommer!

4 kommentarer:

erica mamma och fru sa...

Jag hittade också hennes blogg och det "enda" jag reagerade på var väl att hennés treåriga dotter var tvungen att se på när hennes mamma låg på golvet iförd string och skakade rumpa....men men. Gillar din blogg mycket- är själv en mamma med mycket åsikter och emd en blogg. Men jag bloggar mest om den lilla glamour i vardagen som man upplever som fru och mamma=) Ikväll la jag upp de sista bröllopsbilderna från Paris. Annars hittar du mest mat, inredning och för dyra barnkläder hos mig.
Ville mest önska dig en trevlig helg! Hoppas du får det toppen!
kram Erica

Sus Klurar sa...

Oj då...jag har missat både programmet och strippan.
Men jag känner att jag överlever ändå.
Faktiskt =D !!

Toves sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Toves sa...

Erica
Det missade jag faktiskt!

Sus
Jamen, vad fint. Då kan du ju börja din bekantskap med Izza via bloggen.