söndag 8 november 2009

Ensam mamma ligger

Ja, det är det kommer bli nu. Ett tag iallafall. Bara två frågor: Var inte valen sjukt väntade? Och exakt hur mycket för het för Helena är Oscar?

18 kommentarer:

Sus Klurar sa...

Hon var cool hon från Sandviken. Men vi är ju det vi gästrikar. *host*

Anonym sa...

Gud vilket omoget inlägg. Sitter kärlek bara på ytan? Man blir väl kär i personen och inte i utseendet? Avundsjuk kanske?

Anonym sa...

Håller med förestående talare! Hur tänkte du nu? Inte särskilt vackert tänkt du =/

Toves sa...

Sus
Ja, hon är skitcool, jag gillar henne!

Anonyma
Såna där saker som skämt eller glimten har ni aldrig hört talas om eller? Och varför är ni så jävla fega att ni alltid är anonyma så fort det handlar om kritik? Jag svarar normalt inte ens på anonyma kommentarer.

Anonym sa...

Då var du inte särskilt tydlig med att du skämtade och i vad bestod i så fall det lustiga? Brukar inte ha några problem att förstå mig på ironi annars.
Ber om ursäkt om jag missförstod, men det skrivna ordet får man vara försiktig med och skämtar man får man vara mer tydlig än så.

Klara sa...

Men, hur ytligt är inte det programmet överhuvudtaget då?

Har inte alla mammor i det där programmet alltid, i slutet, valt den mannen som de från början var mest attraherade av?

Carina sa...

Nej, så är det faktiskt inte. En av mammorna kände ju attraktion men valde inte någon för det var kärlek hon ville ha.
En av mammorna i en tidigare omgång valde inte heller någon men fortsatta ändå att träffa en av killarna som hon valt bort. De blev kära när de lärt känna varandra bättre och är idag gifta och har även fått barn tillsammans.

Toves sa...

Anonym
Visserligen men det är ju min blogg och jag skriver som jag vill. Och ärligt talat så struntar jag i om du tycker jag är ytlig. Feel free!

Klara
Jo, lite så tycker jag med.

Carina
Sant. Allt beror på hur man ser det!

Toves sa...

Anonym igen
Varför är du anonym förresten? Vågar du inte kritisera annars? Nu har jag gjort ett undantag och bemödat mig att svara på dina kommentarer så du kanske kan vara snäll tillbaka och svara mig?

Emma (Tri) sa...

Valen var helt väntade, även icke-valet!

Jag tycker faktiskt Helena och Oscar är väldigt söta och verkar så kära tillsammans. Tror nog att många män tycker att Helena är en riktigt het kvinna, och hon verkar dessutom rätt gullig och sympatisk... Sedan att jag inte tror på förhållandet i det långa loppet är en HELT annan femma :)...

De båda anonyma är nog samma person (kommentarerna kl. 09.38 och 10.01 :))... Roligt att kritisera eventuell kropps- och utseendefixering - Helena har ju i a f i media framställts som extremt kropp- och utseendefixerad :D.

My sa...

Självklart skriver du vad du vill, men nu är det ju så att man får lov att kommentera. Eller? När jag lägger en kommentar gör jag ju det utifrån hur JAG har uppfattat det någon skriver. Vad är annars vitsen med att blogga där man får lov att kommentera?

Om det gör någon skillnad så heter jag My!

Ingela sa...

Jag gillade Lasse =)

My sa...

Kan ju tillägga att jag själv lever ihop med en 12 år yngre man sedan 15 år tillbaka. Funkar hur bra som helst och jag har aldrig haft det så bra ihop med någon. Så om det håller eller inte behöver inte ha med åldern att göra.

Toves sa...

My
Ja, men jag har väl inte sagt att du inte får kommentera? Och jag har aldrig sagt att det inte kommer fungera mellan Helena och Oscar. Du får nog läsa lite bättre.

Emma
Ja, hon har ju framställts som rätt utseendefixerad. Undrar så varför hon bara verkar gilla rejält mkt yngre killar. Om det är utseendet eller att hon vill känna övertag eller något helt annat.

Ingela
Jo Lasse var söt han! Jag törs knappt säga att Oscar var hetast för då tror folk att jag är avis.

Emma (Tri) sa...

Tove: Hennes bästa (kvinnliga) kompis var 28 år, nästan tio år yngre än henne själv. Så jag kan tänka mig att hon A) passar bäst ihop med yngre för att hon själv är yngre till sinnet än sin biologiska ålder (hon verkar ju rätt barnslig på ett positivt sätt) ELLER B) Hon VILL VARA yngre och ett sätt är att bara omge sig med yngre människor... Tycker dock att det sistnämnda borde få en att känna sig gammal som gatan, men men...

My sa...

Man kan känna sig yngre till sinnet utan att för den delen vara omogen eller barnslig. Yngre killar har oftast mer aptit på livet och är lättare att snacka med. Äldre män blir ofta lite tråkiga och med åren. Om en man är tjugo år äldre än sin partner är det inte hälften så många som lyfter på ögonbrynen som när kvinnan är äldre. Är inte det konstigt då? Har alltid undrat varför.

Toves sa...

Men My, jag har inte sagt något negativt om det, bara att jag är nyfiken. Skulle vara lika nyfiken om en man bara var intresserad av yngre kvinnor.

Och här är det väl faktiskt jag som har ensamrätt på att vara omogen? ;)

Anonym sa...

Alla är vi olika. Jag har en 15 år yngre flickvän helt enkelt för att jag aldrig tänder till på kvinnor i min egen ålder, så för att få den där magkänslan har jag fått leta i yngre åldrar.