lördag 21 november 2009

Kan man dricka upp barnbidraget?

Det borde gå. Igår fick jag dessutom för första gången två barnbidrag. Och ett flerbarnstillägg. Det borde räcka till en draja eller två.

8 kommentarer:

Danitra sa...

Flerbarnstillägg får man väl först när man har typ 7 barn? Eller i alla fall tre?

Fyra nyanser av rosa sa...

Håller med Danitra... tror inte att du får flerbarnstillägg. Det får i alla fall inte jag! Men klart man kan dricka upp ett barnbidrag. Du kan säkert sprita upp händerna med det om du är hypokondriker oxå ;-)

Kram

Kajsa sa...

Jodå, flerbarnstillägg på hela hundra spänn eller nåt får man ju redan vid två barn. Och jag hoppas verkligen det räcker till några drinkar, annars har ni gått till helt fel ställen för att vara fattiga småbarnsföräldrar, Hoppas ni har det supertrevligt och nästa gång vill jag komma med! Gärna på en bar runt hörnet.. ;)

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Herregud Tove! Jag tyckte det stod "Det borde räcka till en BRAJA eller två". Öum. Jag har ju så mycket flerbarnstillägg så jag unnade mig två Astrakan Cider ikväll. Ingen braja dock. Är för gammal och klok för det. Men ni i stan knarkar väl rätt rejält?

Sus Klurar sa...

Ja, alla på Kungsholmen knarkar. Eller mer säljer knark. Hur har man annars råd att köpa en lägenhet där?

Nejdå.
Jag är inte avis.
Inte ett dugg.

Toves sa...

Ni är så j-a roliga att jag bara blir en liten pöl. :D När kommentarerna är bättre än bloggen börjar det bli dags att lägga ned.

Toves sa...

Och jo, Danitra - flerbarnstillägget kommer på ditt konto snart! Och Rosa är dragen vid näsan av Försäkringskassan. Välkommen i klubben, jag får väl leva på den hunkan jag...

danitra sa...

Yeay! Party i april!!

Det är ju 1200 per år som jag inte hade en aning om att jag skulle få!

Det är ju 12 000 på 10 år!

WOHOOO!!