söndag 29 november 2009

Same procedure every sunday

När Kalle börjar kolla på dagens tredje fotbollsmatch hör jag mig själv matt säga "En till match?". En fråga som inte kräver något svar. En fråga som mer är en markering. 270 minuter fotboll på raken. Det övergår mitt förstånd, det har det alltid gjort och det kommer det alltid att göra. Men ändå säger jag det; "En till match?" Same procedure every sunday.

7 kommentarer:

Kajsa sa...

Nämen allvarligt - det där låter inte riktigt friskt. Kanske han behöver gå på avvänjning?

Toves sa...

Jag har helt gett upp hoppet, det var längesen. Han har ett intresse helt enekelt, de flesta andra har flera. Men söndagar är värst, resten av veckan är det bara hans egna träningar och matcher så då slipper jag se åtminstone! ;)

Anonym sa...

Tove, måste bara fråga. Vad har din blogg eller ens detta inlägg med fotboll att göra?

Att länka till Aftonbladet genom att skriva saker helt utan relevans leder ju bara till att du stängs av till slut, det hoppas jag att du förstår.

Håll dig till fikapratet istället...

Toves sa...

När ditt inlägg skrevs så hade jag för många timmar sedan plockat bort såväl länken som den Zlatanrelaterade delen av inlägget.
Vill du läsa om fotboll på min blogg så kan du klicka på etiketten "AIK". Motfråga: vem är du att säga vad jag ska göra och inte göra?

Vill du leka patetisk, anonym bloggpolis så kan du göra det nån annanstans, jag betackar mig fortsatt inspektion.

Anonym sa...

Suck.. min man gör samma sak, igår gick jag förbi och stängde helt sonika av ljudet på Tvn.. han blev skitsur. Men jag orkade inte höra det där "fotbollsljudet" mer.. hua, jag måste vila på söndagar..

/ Åsa

Toves sa...

Det skulle jag aldrig våga göra! Men ibland funderar jag på att köpa ett par schyssta hörlurar till honom.

Emma (Tri) sa...

Trådlösa hörlurar är väl en utmärkt julklapp? :). Jag är lyckligt lottad med en tämligen o-sportintresserad sambo... han kan få för sig att motorsport är kul ibland - hua. Men det inträffar ungefär var tredje månad, det kan jag stå ut med :)...