onsdag 9 juni 2010

Häagen-Dazs vs. Ben & Jerry's

Sida vid sida, tillsammans stryker de fram

B&J är sjukt överskattad. Åt glasspinnen hemma i Sverige för nån vecka sen och den var bara för mycket, jag mådde nästan illa efteråt och sånt händer inte ofta. Tänder inte på halvliterspaketen heller faktiskt. Nä, tacka vet jag Pralines & Cream från H-D.

Kanske skulle fixa en omröstning bland mina nuförtiden cirka två läsare?

Update
Nu kan alla två rösta!

7 kommentarer:

Kajsa sa...

Haha, jag har varit lite upptagen.. ;) Närå, men jag har inte smakar någon av dessa glassar tror jag, så jag måste tyvärr avstå från omröstningen.

Madlar sa...

Va? Är det bara jag o en till som tittar förbi?
Håller med, pinnen från B&J är helt vidrig, burkarna har jag ingen erfarenhet av. Finns endast att köpa i "stan" o hinner tina innan jag kommer hem 20 minuter senare. Livet är hårt....

Åsa sa...

Glasspinnen var bland det vidrigaste jag har ätit i glassväg. Annars är jag en av anledningarna till att dom går med vinst kan jag lugnt säga. Halvlitersburkarna som är så goda...

Anonym sa...

Pinnen har jag inte smakat men all chokladglass och bananglassen i halvlitersformat är bäst! Har lyckats dra ner på konsumtionen men det är lätt att trilla dit igen.
/helene

Helene sa...

H&D hade en Baylisglass som var för god för sitt eget bäst....Och naturligtvis så har den utgått. Men B&J:s halfbaked är beroendeframkallande. Pinnen ja den var ingen hit det håller jag med om. Några fler än 2 röster blev det nu va :)

Toves sa...

Ja, hela fem läsare och 25 röster hittills, wow!

Ting sa...

B&J's Halfbaked är kanon.
Har inte smakat så många av H&D's.