måndag 6 september 2010

Denna dagen, ett liv

Jo, jag börjar fundera på det...

Dagen inleddes med den i särklass äckligaste frukosten i mannaminne. Därefter en rödljusfylld cykeltur till skolan. Väl framme upptäckte jag att inehållet i min kaffetermos hade bildat en två decimeter (ingen överdrift) djup sjö som kluckade runt på botten av min svindyra väska. Kluck, kluck.

Till lunch blev jag rånad på 72 spänn för en gråbrun sörja som jag inte blev ett dugg mätt på. Sen skulle jag hitta till studievägledningen men de hade flyttat så efter sightseeing runt hela campus var jag tillbaka på exakt den plats jag utgick ifrån. Det var faktiskt rätt kul och sen hade jag flyt i typ 15 minuter.

På väg hem från skolan gick jag in på mataffären och halkade i nån splattad frukt det första jag gjorde. Råkade dessutom handla så mycket att färden hem blev grymt tung och vinglig. Inte blev det bättre av att jag var femte meter var tvungen att släppa styret för att dra upp mina ivrigt nedglidande brallor. Riktigt farligt blev det när det körde förbi bilar med tre likadana siffror i registreringsnumret för då får man ju önska sig nåt och när man gör det måste man ju blunda. (Till pappa; jag hade hjälm och riddarrustning)

Under joggingrundan drabbades jag av intensivt kliande över hela kroppen men det kändes lyxigt för jag väntade mig minst ett brutet ben. Sen gick allt okej fram till nattningen då båda barnen tävlade om vem som kunde konstra mest. De var väldigt innovativa.

Nu sitter jag i mitt grymt stökiga vardagsrum och njuter av en kopp te ackompanjerad av Nils tjutande som en avkopplande ljudkuliss. Teet köpte jag idag, det är äckligt och har passerat bäst före datum hur fan det nu är möjligt med te.

6 kommentarer:

Jenny sa...

Åh farbror Melker... Har ett gammalt blogginlägg med samma rubrik!

Sofia sa...

Hahaha, förlåt, sådana dagar är hemska, men jag brukar skratta åt eländet till sist iaf.

Men joggingrundan? Det var väl bara din pappa som joggae? Inte är väl du revisor heller?

Lena sa...

Min skitdag ligger i lä i jämförelse med din. Fet-lä.

Ska vi tävla? Får mig att tänka på Monty Pytons Four Yorkshiremen "There were 150 of us living in a shoe box in the middle of the road."
kram kusin!

Lena sa...

Min skitdag ligger i lä i jämförelse med din. Fet-lä.

Ska vi tävla? Får mig att tänka på Monty Pytons Four Yorkshiremen "There were 150 of us living in a shoe box in the middle of the road."
kram kusin!

Toves sa...

Sofia
Det är bara han som använder ordet jogga, men även jag joggar.

Lena
Inte sett, kanske borde!? Du svarade aldrig på mitt mess om frukt m.m.

Monica sa...

Läste "rödtjutsfylld". Förstår att det blev vingligt då!