onsdag 29 september 2010

Jag har påssjuka

Fula påsar till vänster, lite finare påsar till höger och mycket finare påsar i en annan påse mitt ibland alla de andra lite finare påsarna

Jag sparar på lite finare påsar. Och mycket finare påsar. Jag vet inte vad jag ska ha alla de här påsarna till. Dessutom har jag fryspåsar i en låda och såna där sladderpåsar från fruktdisken i en annan låda. I garderoben har jag mellanskiktspåsar.

Sparar ni på lite finare påsar?

8 kommentarer:

Jenny sa...

Skämtar du eller - min påssamling är det finaste jag har!

Sus sa...

Jag kan gå in i en affär och köpa ngt endast för att få en fin shoppingpåse.

Johanna sa...

Jag har alla fula i den där från Ikea, alla NK påsar försig och de mycket exslusiva i en annan stor exslusiv. Är jag sjuk?

Fyra nyanser av rosa sa...

Nej Gud bevare mig väl! Ingen påssamling. Men plastpåsen är ju tydligen nya it-väskan= det löjligaste jag hört. TypiSkt modebruttor!

Madlar sa...

Hahahah, min mormor, 87 år, samlar på plastkassar. Hon har över 2000 olika....du kan säkert få en bunt när hon flyttar in på hemmet.

Elin - Bondmora sa...

Klart jag sparar mina finpåsar!!

Tess sa...

Så skönt att inse att jag inte är ensam om detta... Påsar är det bästa jag vet... Nästan.

EmelieMaria - Träning&annat sa...

Hahaha åååh jag älskar fina påsar!!! Min sambo höll på att smälla av när han såg min påssamling haha... Jag läste upp det här inlägget och kommentarerna för honom och han sa"tjejer är fan sjuka" sen suckade han... haha. MEn. Fina påsar är nästan det bästa med att shoppa. Fina papperspåsar... aahh... :D