tisdag 14 september 2010

Min enda snygga kroppsdel

Jag tänkte att jag skulle byta bild på mig själv här på bloggen. Bildbytet visade sig vara lättare sagt än gjort. Jag försökte ta några snyggbilder* men jag blir bara ful. Om jag blir ful på snyggbilderna kan ni tänka er hur jag ser ut på vanliga bilder. Kort sagt har projektet hakat upp sig.

Det blir lite tänder så länge, min enda snygga kroppsdel. Och inga hål har jag haft. Har jag sagt det förut? Okej, okej.

* Ni vet såna där som bloggare lägger ut och försöker låtsas att det är en avslappnad bild de knäppte i förbifarten men egentligen har de försökt ur 73 vinklar innan de fick till det

5 kommentarer:

Fyra nyanser av rosa sa...

Du var ju assnygg på förra bilden! Eller ta den när du ligger på en båt med värsta magmusklena :-)

Snygg väska!!!

Ting sa...

Tror inte riktigt på att du kan bli ful på bild.

Madlar sa...

Hahaha, känner igen det. Har två, ganska trista, foton som jag använder till allt. Facebook, blogg, krönikor, insändare.....nu måste jag snart ta en seriös fotosession men när jag nämner det har alltid maken andra förslag o de korten är nog inte så lämpiga att publicera.

Västgötskan sa...

Det värsta är att jag aldrig ser naturlig ut på bilder där jag VET att foto tas. Att ta på mig själv, slutar bara i skrämmande, pinsamma, poserande, plutmun-miner...

Malla sa...

Jag behöver då minst 70 försök för att få till en bild som duger att visa till allmänheten.