fredag 15 oktober 2010

Fredagsmys i misär


Vilken kulinarisk läckerhet ska vi ta ikväll?

Kalle och barnen kom precis hem från mataffären. De skulle handla middag och jag har spänt väntat hemma och sett fram emot nåt riktigt gott. Besvikelsen när jag packade upp påsen visste inga gränser.

6 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Urk. Jag hade hellre druckit nutrilette. Bra bantningstips. Köp äcklig mat. Själv har jag precis nått max kalorier för idag. Trist. Fredagsmys med vatten. Eller så får jag hoppa hopprep inatt.

Åsa Hellberg sa...

Haha.

Lisa sa...

Nämen guud!! Jag skickar ALLTID med Fredrik en lapp eller ett sms med exakt vad han ska handla. Annars kommer han hem med ingredienser till spagetti & köttfärssås, blodpudding och färdiga pannkakor. Lär dig det Tove, skicka med instruktioner. Vi måste underlätta för de stackars männen.. ;))

stort och smått sa...

Hahaha! Oj, svårt att välja.....!

EmelieMaria - Träning&annat sa...

Haha ååh.. Den besvikelsen när man plockar upp grej efter grej som man verkligen inte är sugen på är inte att leka med :P Hoppas du fick ihop en skaplig fredagsmiddag iallafall ;D

Tove Kungsholmen sa...

Tack för att ni tycker synd om mig!

Lisa
Jag brukar göra det men idag ringde K när jag var på väg hem och sa att de skulle åka och handla. Jag ville vara lite härligt avslappnad och inte börja diktera men det gör jag inte om...