torsdag 7 oktober 2010

Ingen jävla mammablogg

Är det inte lite kul att jag som hatar mammabloggar och på Bloggtoppen själv beskriver det här som "ingen jävla mammablogg" är nominerad till årets Bloggmama? Men det kanske är skillnad på mammablogg och Mamablogg?

8 kommentarer:

Fyra nyanser av rosa sa...

Ja en mamablogg skrivs av kändisar ;-)

Johanna sa...

Vem har skrivit sådär?! Irriterande!

Alexandra sa...

tycker det är fint. röstar såklart!!!

Och du, när jag läste mitt inlägg igen kan jag förstå att du trodde jag var lesbisk. vilket jag såklart hade kunnat vara, men så är inte fallet. :-) haha.

Emma (Tri) sa...

Alltså, du är en mamma och du har en blogg. Alltså en sorts bloggmamma / mammabloggare. Vilket inte nödvändigtvis borde behöva vara liktydigt med att bara skriva om livet som just mamma :). M a o. Det finns olika sorters mammabloggare...

Fröken M sa...

haha... helt ärligt så la jag kommentaren i en mapp för att jag lätt skulle hitta den när jag kunde ge dig bättre svar ! som jag skrev i mailet till dig har jag ingen koll på hur mycket pengar det ger eftersom samarbetet precis startat. Idag pratade jag dock med en av de ansvariga och fick en del frågor besvarade. Man tjänar pengar på ALLA besök, inte för klick och sales. Summan man får för de olika annonserna varrierar beroende på om det är en kampanj som lämpar sig speciellt för din blogg, ett visst område osv. Jag tror inte man blir stenrik på samarbetet om du inte har galet många läsare, men några hundringar i månaden blir det säkerligen. Hoppas du är nöjd med svaret ;)

Ps. din kommentar är nu godkänd för nu kommer jag ihåg var du finns ändå!

Toves sa...

Stort tack Fröken M! (Har inte fått ngt mail dock.)

HUSnrNIO sa...

Skumt! Men som ngn ovan här skrev du är ju mamma och bloggar. Alla ska tydligen stöpas i samma fack - mammabloggfacket! Ha de gött och lycka till säger jag som kan tycka "vad-vi-har-ätit/shoppat-idag-mammabloggarna" är smått ointressanta.

Toves sa...

Förtydligar att det är jag själv som har skrivit beskrivningen på Bloggtoppen. Ändrade i inlägget också!