Eftersom jag har så smarta läsare som snällt undervisar mig i t.ex. avrundning så finns det säkert nån som kan förklara kokfenomenet? Det höll på i ca 90 sekunder.
tisdag 12 oktober 2010
Långkok
Alldeles nyss hände det nåt riktigt skumt. Jag satte på en kastrull vatten till mitt Paradise Hotel-te. När det kokade för fullt tog jag kastrullen från plattan men det slutade inte koka. Efter att ha stått och stirrat på kastrullen ett tag så sprang jag upp till Kalle med det kokande vattnet för att få ett vittne. Han såg det också.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Förmodligen har ni väldigt bra kastruller eftersom värmen alstras kvar! Svårare än så är det inte. Vattnet lyckades hålla 100 grader i 90 sekunder efter borttagning, inte dåligt! Vad har du för några?
Jag håller med Johanna, låter som en tjockbottnad kastrull! De kan hålla värmen läääänge!
Ah, så är det förstås! Tack för svar. Den har tjock botten men är en vanlig IKEA-kastrull. Brukar normalt koka vatten i en med tunn botten men den var smutsig.
Skicka en kommentar