onsdag 27 oktober 2010

TV-hösten suger!

Bonde söker fru. Jag har precis sett mitt första avsnitt för året och förundras. Deltagarna är antingen skåningar eller efterblivna och Lindas gigantiska framtänder skymmer det mesta annat.

Paradise Hotel. Är det inte dåligt i år? Det händer inget kul. Killarna är inte snygga. Inte tjejerna heller. Alex Schulman gör sig inget bra där, han är för rolig. Det ska vara nån som tar det på blodigt allvar precis som Tilde Fröling gjorde. Dessutom kostar det pengar att se avsnitten på nätet, dåligt!

TV4. Har lagt Berg flyttar in och det där humorprogrammet på torsdagar mellan 21-22. Ingen kan vinna över Hasse i min värld, ingen.

Jag är besviken på tv-hösten faktiskt!

12 kommentarer:

stort och smått sa...

Jag kollar på nyheter någon gång ibland. Det är allt. Allt annat är skit. Det är visserligen nyheter också, men då är jag iaf uppdaterad... Så ja, jag håller med: Utbudet suger!

Potatishäxan sa...

Hösten?? Tv suger alltid numera. Vi har typ hundra kanaler med bara skit. Fast jag kollar på missade Robins nu. Och gillar Starke man. Och the Event. Varför betalar jag för hundra tingeltangelkanaler när jag bara kollar på SVT??

Klankis sa...

Jag med!! Om inte Biggest Loser och Desp. HW hade funnits hade jag nog fått söka hjälp.

P.E. King sa...

Har knappt tid att se på TV, men om jag hinner får det bli någonting på History eller TV4 Fakta. Fast jag gillar egentligen inte TV4, det är på tok för mycket reklam som hackar sönder programmen i småbitar, det förtar liksom det roliga och intressanta då man bara får se 10 minuter av programmet för att sedan plågas av samma gamla vanliga reklamsnuttar under ungefär lika lång tid. Kanalutbudet är enormt, men innehållet för det mesta ganska mediokert. Prutt-kanaler skulle man kunna säga, finns i mängd men känns ofta(st) ganska onödiga.

Johanna sa...

Instämmer. Så tråkigt att jag nyss började kolla efter restresor i januari..

emelie sa...

Torsdagar? Är inte Hasse på onsdagar?

Sus sa...

Men om ditt tvutbud består av Bönderna i Paradiset eller hur det nu var, förstår jag att du är uttråkad =)

Anni sa...

Berg flyttar in och humorprogrammet ligger väl på onsdagar och krockar med Greys?

Jag tänker på Babsan när jag ser Linda, de är jättelika. Sätt dit en rosa peruk och du har Babsan som programledare för Binde söker fru!

Västgötskan sa...

Canal+ Series rules! Bra serier och inga reklamavbrott!

Tove Kungsholmen sa...

Ojsan hoppsan, här kan man inte göra misstag obemärkt. Jag menar ju onsdagar. Är så inkörd på att Efterlyst är på torsdagar. Fast för mig är det det just idag. Somnade i Efterlyst igår så nu ska jag se det på tv3play!

Jenny sa...

Tycker ändå det var bra att du skrev skåningar ELLER efterblivna, och inte med ett likhetstecken mellan!

Tove Kungsholmen sa...

Jenny
Haha, jag funderade faktiskt på ngt i stil med du skriver men vågade inte! ;)