fredag 19 november 2010

Absolut ingen som helst jävla reklam alls överhuvudtaget tack!

Högen till pappersinsamlingen blev flera cm hög

Kan man sätta upp en lapp med orden i rubriken? Eller åtminstone "ingen adresserad reklam heller tack"? Bara igår fick jag sammanlagt fyra tidningar från matbutiker (varav en dublett), två andra tidningar ingen läser, en reklamlapp från en firma som tyckte jag skulle köpa fotomuggar till jul (likely), ett erbjudande från nån illasinnad barnbokklubb, en prettolapp från Babyland och ett kasst erbjudande från Coop. Och så får vi inte glömma alla lappar om städtjänster och klädinsamligar som tydligen inte anser sig vara reklam. För att inte tala om landsplågan "Vi i villa". Vi bor inte ens i villa!

6 kommentarer:

Johanna sa...

Jag trodde att man bara fick Vi i villa när man bodde i en! Har handlat EN gång på Ellos för många år sedan och blir varje vecka bombad med erbjudanden etc. När ska de haja att jag INTE kommer tillbaka, liksom..

Potatishäxan sa...

Ha ha vi bor inte heller i villa. Men friköpt radhus räknas visst också. Jag är också gruvligt trött på adresserad reklam, som Posten tyvärr inte får lov att låta bli att dela ut. Man får nog kontakta varje företag för sig och be dem dra åt helvete...

Madlar sa...

Satte upp lappen "ingen reklam" på brevlådan o attan vilken skillnad! Visserligen får jag ju den adresserade men högen som ska till sortering krympte enormt.

Tove Kungsholmen sa...

Johanna
Undrar om det inte var Ellos som bombade mig också efter ett enda inköp...det har slutat nu iallafall.

Potatis
Vi bor inte ens i det!

Madlar
Det har jag alltid haft men det hjälper ju inte mot den adresserade.

PS sa...

Ett av mina bästa NIX-samtal var när jag ringde upp Postkodlotteriet. Nu slipper jag köra Rickard Sjöberg till ÅVC.

Christina sa...

Haha det är ju helt sjukt! Jag orkar inte bära in reklamen, sorterar vid soptunnan innan. Slöseri med papper etc, verkligen trist! Och då har vi ändå "Ingen reklam, tack" på lådan... Hejhej C