lördag 13 november 2010

Kungsholmen mini reunion

Kungsholmens gymnasium 1997

Igår var jag på fest med lite gamla Kungsholmsmänniskor, det var jättekul! Det pratades en del gamla minnen. En kille upplevde fortfarande stort trauma från när hans mamma barnmorskan fick komma och hålla i sexualundervisningen i 6:an. Jag kom knappt ihåg det men jag kunde ordagrant läsa upp en dikt han skrev 1988. En tjej påminde mig om alla gånger hon hånglat med Kalle och var impad över att jag inte blev surare. Med en kille mindes jag ett misslyckat flirtförsök. Jag försökte få honom att hålla mig i handen genom att säga att jag frös om händerna. Då erbjöd han mig att låna hans slitna lädervantar...

Alla var sig lika trots att vi väl är vuxna och flera av de andra hade balla jobb som kläddesigner, befälhavare på jättefartyg och banksnubbe i London. Att både föräldrar och polis kom till festen gav den perfekta tonårsinramningen. En toppenkväll på alla sätt!

Man skulle kunna misstänka att jag är blogg-plutets urmoder

3 kommentarer:

Kärvegård Konsult sa...

Låter som en härlig reunion! Jag förstår om killen tyckte det var pinsamt när hans mamma skulle ha sexualundervisning för klassen. Kanske lite opedagogiskt av skolan. :)
Ha en härlig lördag!

Fredrik sa...

Snygg!

Västgötskan sa...

Plutet är inte så framträdande där, men du ser ut lite som klassens bitch...? ;-D