tisdag 9 november 2010

Mängdrabatt på Stopp och väx?

Hennes ovana måste ju vara att hon har missbrukat Stopp & väx

Lovisa har börjat bita på naglarna och ungefär samtidigt har jag återfallit i samma gamla ovana. Det är många år sen jag slutade men det händer att jag tar ett återfall. Det just nu är ett ovanligt allvarligt sådant. Nu har jag målat naglarna för att försöka hejda mig. Då syns det ännu bättre hur korta de är.

Vad har du för ovana? Svara gärna kokain, heroin eller åtminstone nikotin så känner jag mig lite bättre. Tack.

8 kommentarer:

Alexandra sa...

haha. min värsta ovana är mina smygisar (cigg som röks i smyg). Det händer inte jätteofta, men helt klart en ovana. :-)

Anonym sa...

Petar i näsan. Jo. Måste sluta.

Anonym sa...

Petar i näsan. Jo. Måste sluta.

P.E. King sa...

Jag är både rökare och snusare sedan många år tillbaka och är alltså en inbiten nikotinist. Jag missbrukar inte alkohol eller andra droger. Apropå detta citerar jag för skoj skull vad en kvinnlig barndomsvän till min fru har som vana (!) att säga: "Man bör skilja på bruk och missbruk... fast jag vet inte skillnaden ännu!" ;)

Hoppas "Anonym" låter det stanna vid att peta i näsan. Undrar var snorbusen tar vägen? :P

Chellio sa...

Nikotin, det är fruktansvärt! Föll dit efter 6års(!!!) uppehåll. Det är äkligt, dumt och fruktansvärt ohälsosamt men ändå finns inte motivationen till att sluta där riktigt än har satt en dedline till december. Dessutom är jag sjuksköterskestudent och borde veta sjukt mycket bättre.

Nipe sa...

Skåpäter, fast jag har faktiskt slutat denna hösten.
Annars har jag en ovana att dricka kaffe, fast att magen absolut inte klarar av det. Jag slutar, håller uppe nån månad, sen börjar jag sippa på makens kopp, sen blir det en egen liten kopp och vips är jag tillbaka på fyra koppar om dagen och en mage som kraschar.

Sus sa...

Lypsyl...Utan mitt Lypsyl är jag död.

Madlar sa...

Fd nagelbitare men har kvar ticset att gnaga på tummarnas nagelband...blir så förbannad på mig själv, vad är det för larv?