fredag 26 november 2010

Person ihjälskjuten på min gata i stan

En person blev precis ihjälskjuten hemma på min gata i stan. Utanför en restaurang där jag har ätit och hämtat take away troligen tresiffrigt antal gånger. Vi köpte hem mat därifrån senast i söndags.

Urk.

8 kommentarer:

Ting sa...

Fy fan vad läskigt!

Jonas sa...

Jag håller med dig Tove. Där passerar man ett flertal gånger varje vecka.

För någon vecka sedan blev någon knivhuggen till döds i Rålis.

Usch..

Potatishäxan sa...

Urk var ordet. Huvva duger också.

Anonym sa...

Ni behöver nog inte oroa er. Sådanna här brott är 99% kopplat till kriminellt folk från början och påverkar ytterst sällan "vanligt" folk. Så gå ni och köp take away som vanligt... ;)

Tove Kungsholmen sa...

Anonym
Tack för omtanken men jag är såklart inte rädd för att köpa takeaway, handlade där igår kväll och jag lever än. Menade bara det klassiska att det blir läskigt när våldet kommer så nära ens egen lilla trygga sfär. Jag vet att det händer hur mkt skit som helst som jag inte har nån aning om på min gata i stan och på alla andra gator i stan också. Jag har vänner både inom Polisen och SÄPO och jag är inte född igår men som sagt, tack för omtanken. :D

Tove Kungsholmen sa...

Jonas
Jag vet, vid typ middagstid en vardagkväll, fresh! Men du, jag kan lugna dig med att offer och gärningsman kände varann så du behöver inte vara orolig! ;)

P.E. King sa...

Otäckt, men tyvärr en del av vissa människors vardagsliv. Så har det förmodligen alltid varit och så lär det tråkigt nog förbli. :(

Fredrik sa...

Såg ljusen när vi käkade på Mamas and Tapas och firade 5 år jag och Marit. Märklig känsla...